Νέα Mercedes-AMG GLC Coupe: Έως 680 άλογα και τετρακύλινδρη
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes-AMG GLC Coupe: Έως 680 άλογα και τετρακύλινδρη

4.735 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2023)

Μετά το ντεμπούτο των AMG εκδόσεων της GLC, η Mercedes παρουσίασε τις AMG 43 και 63 S E Performance εκδόσεις της GLC Coupe, οι οποίες μοιράζονται με τις πρώτες τα ίδια κινητήρια σύνολα.

Πρεμιέρα για τις AMG 43 και 63 S E Performance εκδόσεις της GLC Coupe

H Mercedes-AMG GLC 43 και η AMG 63 S E Performance είναι δύο υπερσύγχρονα και σβέλτα super SUV που μπορούν και συνδυάζουν τις επιδόσεις και την πρακτικότητα. Τώρα, όποιος επιθυμεί τις ίδιες καλές επιδόσεις αλλά λίγο περισσότερο στυλ, θυσιάζοντας παράλληλα λίγο από τους χώρους των δύο μοντέλων, μπορεί να επιλέξει τις νέες AMG GLC 43 η AMG 63 S E Performance της Mercedes-AMG GLC Coupe, οι οποίες, όπως και στις AMG GLC, είναι τετρακύλινδρες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι AMG 43 και 63 S E Performance εκδόσεις της GLC και οι AMG 43 και 63 S E Performance εκδόσεις της GLC Coupe εφοδιάζονται με τα ίδια κινητήρια σύνολα, εφοδιάζονται με τις ίδιες αναρτήσεις, ενώ ακόμη και η καμπίνα είναι ολόιδια με εξαίρεση τους χώρους που έχουν για τα κεφάλια τους όσοι κάτσουν στα πίσω καθίσματα της GLC Coupe λόγω της έντονα coupe οροφής.

Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει σε ισχύ η κάθε έκδοση και τις επιδόσεις της:

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
NISSAN