Η μετάδοση είναι αυτόματη 7 σχέσεων.

Η τιμή ξεκινά από 553.350 ευρώ.

Η τιμή ξεκινά από 553.350 ευρώ.

O οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις τρία modes οδήγησης (Sport, Corsa και e-Power).

O οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις τρία modes οδήγησης (Sport, Corsa και e-Power).

Nέα Puritalia Berlinetta

1.665 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Aυτό είναι το νέο GT της Puritalia που έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από αρκετά χρόνια. Γνωρίστε το.

To ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έκανε η Puritalia Berlinetta με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης με σκοπό να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η Puritalia 427 που είχε αποκαλυφθεί 7 χρόνια πριν και αποτέλεσε κάτι σαν την μοντέρνα εκδοχή την κλασικής 427 Shelby Cobra.

To κινητήριο σύνολο αποτελείται από έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,0 λίτρων και απόδοσης 750 ίππων σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που είναι εγκατεστημένο στον πίσω άξονα και φτάνει την συνολική ισχύ του μοντέλου στους 965 ίππους και τα 1.248 Νm ροπής. Η μετάδοση είναι αυτόματη 7 σχέσεων και χάρη σε αυτήν, η Berlinetta μπορεί να φτάνει τα 100χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 335χλμ./ώρα.
 
Μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το μοντέλο να ξεχωρίζει είναι ότι έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο και ανθρακόνημα και ότι το V8 μοτέρ είναι τοποθετημένο στο εμπρός μέρος και το κιβώτιο βρίσκεται στο πίσω για να επιτευχθεί τέλεια κατανομή βάρους 50:50. O οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία modes οδήγησης (Sport, Corsa και e-Power) με την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει μόνο τα 20 χιλιόμετρα.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 150 αυτοκίνητα για «επίλεκτους» ιδιοκτήτες με τιμή από 553.350 ευρώ.
 

Hyundai
NISSAN