Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ο V12 twin-turbo των 6,75 λίτρων αποδίδει τώρα 600 άλογα και 900 Nm ροπής

Στον τομέα της εμφάνισης, η Black Badge έκδοση υιοθετεί μαύρο φινίρισμα στην γρίλια, στα πλαϊνά μαρσπιέ, στα χερούλια, στους διαχύτες και στις απολήξεις της εξάτμισης.

Nέα Rolls-Royce Cullinan Black Badge

2.467 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2019)

Εκτενείς είναι οι αναβαθμίσεις που προσέφερε η Rolls-Royce στην Cullinan για χάρη της έκδοσης Black Badge. Διαβάστε τι προσφέρει.

Tην Black Badge έκδοση για την Cullinan αποκάλυψε η Rolls-Royce για να την τοποθετήσει δίπλα στις Dawn, Wraith και Ghost που έχουν λάβει την ίδια «περιποίηση».

Ο V12 twin-turbo των 6,75 λίτρων αποδίδει τώρα 600 άλογα και 900 Nm ροπής, είναι ενισχυμένος δηλαδή κατά 29 άλογα και 50 Nm σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε μόνο 4,9 δευτερόλεπτα, με μέγιστη τελική ταχύτητα να 250 χλμ./ώρα, παρά το 2.753 κιλών βάρος του.

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στην αυξημένη ισχύ, η Rolls-Royce αναβάθμισε το σύστημα ανάρτησης και τα φρένα ενώ ταυτόχρονα προσέφερε την νέα τεχνολογία «Intuitive Throttle» στο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων. Ακόμα, η φίρμα προσφέρει μια επιλογή «Low» στον επιλογέα ταχυτήτων που αλλάζει τον ήχο της εξάτμισης.

Στον τομέα της εμφάνισης, η Black Badge έκδοση υιοθετεί μαύρο φινίρισμα στην γρίλια, στα πλαϊνά μαρσπιέ, στα χερούλια, στους διαχύτες και στις απολήξεις της εξάτμισης ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται ακόμα με 22άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Διαφοροποιημένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος, αφού λαμβάνει αρκετές κίτρινες λεπτομέρειες στα καθίσματα, στο ταμπλό και στις θύρες, πάντα σε συνδυασμό με εκτενή επένδυση από πολύ πολυτελές δέρμα.

Το μοντέλο βρίσκεται ήδη προς πώληση με τιμή από 382.000 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
 

home pro
Test Center