Το νέο Bumblebee όχημα της ταινίας Transformers: The Last Knight, είναι μια «μεταλλαγμένη» Chevrolet Camaro τελευταίας γενιάς.

Το νέο Bumblebee όχημα της ταινίας Transformers: The Last Knight, είναι μια «μεταλλαγμένη» Chevrolet Camaro τελευταίας γενιάς.

Νέα Transformers Bumblebee

3.547 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2016)

Η 5η εκδοχή της σειράς Transformers, το «The Last Knight», θα βγει στις αίθουσες σε έναν και πλέον χρόνο. Ας δούμε σήμερα το νέο Bumblebee όχημα, τη νέα «άγρια μέλισσα» της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Ξεκίνησε η παραγωγή της τελευταίας εκδοχής της ταινίας Transformers και έχει το όνομα «The Last Knight». Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Michael Bay, μάλιστα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter, το νέο Bumblebee όχημα.Ακολουθώντας πιστά την GM και σε αυτή την ταινία, η νέα «άγρια μέλισσα» (Bumblebee), θα στηριχθεί στην τελευταία γενιά του Chevrolet Camaro. Το κιτρινόμαυρο αμάξι του Transformers έχει τροποποιημένο το μπροστινό του τμήμα, διαθέτει πλευρικές ποδιές και πίσω αεροτομή. Το καπό φέρει αεραγωγούς, οι προφυλακτήρες έχουν αλλάξει, ενώ έχουν μπει και μικροσκοπικοί καθρέπτες.Το The Last Knight είναι η 5η συνέχεια της σειράς Transformers και θα βγει στις αίθουσες στις 23 Ιουνίου του 2017. Θα πρωταγωνιστούν οι Mark Wahlberg, Anthony Hopkins και Josh Duhamel, ενώ θα αποτελέσει την τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Michael Bay. Ορισμένες σκηνές του γυρίστηκαν στην Κούβα, γεγονός που το κάνει την 2η αμερικάνικη ταινία –μετά το Fast 8- που γυρίζεται στο νησί της Καραϊβικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA