Νέα αγωνιστικά Ζ πρωτότυπα από τη Nissan!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα αγωνιστικά Ζ πρωτότυπα από τη Nissan!

2.001 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Δύο νέα αγωνιστικά πρωτότυπα βασισμένα στο Ζ παρουσίασε η Nissan, τα οποία και συμμετείχαν στον αγώνα αντοχής Fuji 24-Hour.

Συμμετείχαν στον αγώνα Fuji 24-Hour

Από τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει γνωστό πως η Nissan ετοίμαζε νέα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία θα είχαν ως βάση τους το νέο Ζ. Έτσι η ιαπωνική μάρκα στον αγώνα αντοχής Fuji 24-Hour προχώρησε στο επόμενο βήμα συμμετέχοντας με δύο νέα πρωτότυπα τα οποία και υποστηρίχτηκαν από διαφορετικές ομάδες.


Το 230.

Το 230.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δύο νέα μοντέλα αγωνιστικά μοντέλα με βάση το Ζ

Τα δύο μοντέλα ονομάζονται 230 και 244. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο 230 υποστηρίζεται από την NISMO και είναι εξοπλισμένο με κινητήρα συμβατό με καύσιμο ουδέτερο από άνθρακα. Από την άλλη το αυτοκίνητο 244 τροφοδοτείται από βενζινοκινητήρα, χωρίς ωστόσο να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι άνθρωποι της μάρκας μέσω του πρωτότυπου 230 υποστηρίζουν πως θα αντλήσουν πολλά στοιχεία για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που είναι συμβατό με καύσιμα ουδέτερα από άνθρακα, τα οποία θα εφαρμοστούν μελλοντικά σε ευρύτερη κλίμακα.

Στόχος της Nissan η ουδετερότητα από τον άνθρακα

Θυμίζουμε πως στόχος της Nissan είναι να έχει πετύχει ουδετερότητα άνθρακα έως το 2050, συμπεριλαμβανομένου του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ανάπτυξη του κινητήρα συμβατού με καύσιμο ουδέτερο από άνθρακα στοχεύει σε μηχανοκίνητα αθλήματα με ουδέτερο άνθρακα στο μέλλον.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto