Μία επιπλέον έκδοση του C-HR ανακοίνωσε η Toyota, γνωρίζοντάς μας το νέο Toyota C-HR Design.

Νέα έκδοση Design για το C-HR

9.718 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2018)

Μία επιπλέον έκδοση του C-HR ανακοίνωσε η Toyota, γνωρίζοντάς μας το νέο Toyota C-HR Design. Δείτε περισσότερα.

Η Toyota πήρε την απόφαση να αναβαθμίσει τη γκάμα του δημοφιλούς SUV στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντας μια νέα έκδοση στη διάθεση του κοινού, η οποία ονομάζεται Design και έρχεται με ένα νέο γαλάζιο χρώμα.
 
Από κει και πέρα το C-HR Design είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό μεταξύ άλλων έχουν εγκατασταθεί θερμαινόμενα καθίσματα, ένα σύστημα κρυφού φωτισμού αλλά και το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας Touch 2 της Toyota με ενσωματωμένη πλοήγηση.
Επιπλέον οι αισθητήρες στάθμευσης στο μπροστά και στο πίσω μέρος βοηθούν τα μέγιστα τον οδηγό στο παρκάρισμα, όπως και η κάμερα, ενώ ο διζωνικός κλιματισμός, όπως και το σύστημα Toyota Safety Sense δίνουν το παρόν.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα στην εν λόγω έκδοση το ιαπωνικό SUV εξοπλίζεται με τον υβριδικό σύστημα κίνησης που έχει ως βάση τον 1.8 λίτρων κινητήρα, αλλά και την μικρότερη υπερτροφοδοτούμενη μονάδα 1.2 λίτρων.
 
Τέλος να τονίσουμε πως οι αγοραστές της βρετανικής αγοράς θα μπορούν να επιλέξουν από τον προαιρετικό εξοπλισμό το πακέτο Tech Pack, μέσω του οποίου το νέο Toyota C-HR Design θα αποκτήσει ακόμα περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την ασφάλεια.   

Mercedes
test center