Η συγκεκριμένη διχρωμία προσφέρεται αποκλειστικά στο Fiat 500 Collezione.

H υφασμάτινη οροφή είναι γκρι χρώματος.

Το 500 Collezione προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό σε χάτσμπακ και κάμπριο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ταμπλό στα χρώματα του αμαξώματος, αλλά και η οθόνη αφής του συστήματος infotainment.

Το λογότυπο «Collezione» κοσμεί το πίσω μέρος.

Νέα έκδοση Fiat 500 Collezione με έκπτωση 1.450€

5.073 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Η γκάμα του Fiat 500 εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση Collezione, που έχει στη φαρέτρα της πλούσιο standard εξοπλισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό οικονομικό πακέτο με όφελος έως και 1.450 ευρώ.

Το νέο  Fiat 500 Collezione  ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του εμβληματικού μίνι της Fiat σε μια φρέσκια, εκλεπτυσμένη έκδοση. Αναλυτικότερα, προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, το λογότυπο «Collezione» στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό λογότυπο «500» στα καθίσματα, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και πατάκια με το λογότυπο Collezione.
 

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην standard έκδοση, με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος 1.450 ευρώ για το hatchback και 1.000 ευρώ για το cabrio. Σημειώνουμε πως, προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1,2 λτ. ισχύος 69 ίππων, και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όπως επίσης και με γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.

Υπογραμμίζουμε, τέλος πως, το 500 αποτελεί τον ορισμό του επιτυχημένου μοντέλου της ιταλικής μάρκας, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωσή της, καθώς από το 1957 που κυκλοφόρησε έχουν πουληθεί πάνω από 6 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, ενώ μόνο την τελευταία δεκαετία έχει σημειώσει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια.

Mercedes
test center