Τη νέα έκδοση Waze για το Panda παρουσίασε η Fiat.

Όσοι επιλέξουν την ειδική αυτή έκδοση θα δουν πως το αυτοκίνητο πόλης της Fiat θα έχει μαύρη οροφή, η οποία θα συνδυάζεται με τα υπόλοιπα χρώματα.

Το εσωτερικό κατακλύζεται από μαύρο πλαστικό και ίδιας απόχρωσης ύφασμα.

Το μοντέλο διαθέτει δύο επιλογές κινητήρων.

Νέα έκδοση Waze για το Fiat Panda

6.462 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Τη νέα έκδοση Waze για το Panda παρουσίασε η Fiat, η οποία διαθέτει δίχρωμο εξωτερικό μέρος και δύο επιλογές κινητήρων.


Όσοι επιλέξουν την ειδική αυτή έκδοση θα δουν πως το αυτοκίνητο πόλης της Fiat θα έχει μαύρη οροφή, η οποία θα συνδυάζεται με τα υπόλοιπα χρώματα (κόκκινο, γκρι, μπλε, λευκό, κίτρινο) που θα καλύπτουν τα άλλα μέρη του σώματος του αυτοκινήτου. Ωστόσο το μαύρο χρώμα δεν καλύπτει αποκλειστικά την οροφή, καθώς το βρίσκουμε και στους δύο προφυλακτήρες, στη γρίλια, στη πλαίσιο των φωτιστικών σωμάτων, στους πλαϊνούς καθρέπτες, αλλά και περιμετρικά των παραθύρων.
 
Επιπλέον να σημειωθεί πως το μοντέλο διαθέτει ειδικά λογότυπα της έκδοσης (Waze) και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με φινίρισμα από δύο χρώματα.
 
Το εσωτερικό κατακλύζεται από μαύρο πλαστικό και ίδιας απόχρωσης ύφασμα στα καθίσματα, με εξαίρεση ένα μεγάλο μέρος από τις πλάτες των μπροστινών θέσεων όπου κάνει την εμφάνισή του γκρι ύφασμα με μία πράσινη κάθετη λωρίδα ως διακοσμητικό, για να δώσουν στο αυτοκίνητο ένα νεανικό και δυναμικό στυλ. Από κει και πέρα η ειδική έκδοση του Panda επωφελείται από το σύστημα πλοήγησης Waze, ενώ παρών είναι και το Panda U-Connect, το οποίο πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει στο smartphone να λειτουργεί ως επέκταση του αυτοκινήτου.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το Panda Waze θα εξοπλίζεται είτε με τον τούρμπο κινητήρα TwinAir 0,9 λίτρων που προσφέρει 85 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και προαιρετικά με σύστημα τετρακίνησης, ενώ αυτοί που επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να στραφούν στον 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα που «βγάζει» 69 ίππους και συνδέεται με ένα μηχανικό κιβώτιο.

OPEL NEA MONTELA
test center