2 φωτογραφίες »

Νέα υπηρεσία της Porsche για την 911

1.948 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2020)

Η νέα υπηρεσία της Porsche σου δίνει την δυνατότητα να δεις την 911 που έχεις παραγγείλει να κατασκευάζεται αλλά και να την παρακολουθείς μέχρι να φτάσει στην κοντά σου!

Νέους τρόπους για να επεκτείνουν και να κάνουν πιο άμεση την σχέση τους με το κοινό ψάχνουν οι εταιρείες. Η Porsche πριν από λίγο καιρό λάνσαρε μια καινούρια πλατφόρμα μέσω της οποίας βοηθούσε τον πελάτη να βρει το κλασικό μοντέλο που επιθυμεί και τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα.

H νέα της υπηρεσία ονομάζεται «Track Your Dream» και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να παρακολουθήσουν από κοντά ολόκληρο το ταξίδι του νέου τους αυτοκινήτου, από την γραμμή παραγωγής στην Γερμανία μέχρι τον ερχομό του στην τοπική αντιπροσωπεία. Η υπηρεσία έχει ήδη ενεργοποιηθεί για τους πελάτες που θα παραγγέλνουν κάποια 911 αλλά σύντομα θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει και την Taycan.

O Klaus Zellmer, Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche στη Βόρεια Αμερική σχολίασε: «Η αγορά μιας Porsche είναι μια ξεχωριστή στιγμή και αυτή που πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσωπική, αναγνωρίζοντας ότι η παραγγελία και η αναμονή της παράδοσής της είναι μέρος της εμπειρίας. To Porsche Track Your Dream επιτρέπει στους πελάτες μας να παρακολουθούν το νέο τους αυτοκίνητο καθώς φεύγει από το εργοστάσιο μας στη Γερμανία».

Το πιο συναρπαστικό μέρος του εικονικού ταξιδιού είναι η ενότητα Behind The Scenes, όπου μπορείτε πραγματικά να παρακολουθήσετε τη συναρμολόγηση μιας 911 στο Zuffenhausen χάρη σε δύο κάμερες που είναι εγκατεστημένες κοντά στις γραμμές συναρμολόγησης. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη για νέους πελάτες αυτοκινήτων από την Αμερική, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Ελβετία και την Ισπανία αλλά πολύ σύντομα θα αναπτυχθεί ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες αγορές.
 

VW LEASEPRO
test center