Νέο Caterham Seven 340 με μοτέρ Ford και 173 ίππους!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Caterham Seven 340 με μοτέρ Ford και 173 ίππους!

3.184 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2022)

Το νέο Seven 340 είναι η τελευταία προσθήκη της Caterham στην ευρωπαϊκής της γκάμα, όπως επίσημα ανακοίνωσε η φίρμα!

Με 173 ίππους

Η Caterham ανακοίνωσε ότι φέρνει ένα νέο μοντέλο στη γκάμα της στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. Ο λόγος για το νέο Seven 340, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει το Seven 275. Το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται από τον κινητήρα της Ford, Duratec 2,0 λίτρων που αποδίδει 173 ίππους και 174Nm ροπής και επιτρέπει τελική ταχύτητα 209 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε δύο εκδόσεις για δρόμο και πίστα

Το Seven 340, που ζυγίζει λίγο περισσότερο από 500 κιλά, συνεχίζει να έχει τη γνωστή εξωτερική εικόνα των roadster της μάρκας, ωστόσο έρχεται με νέα πίσω φώτα LED. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο εκδόσεις, με τη μία να απευθύνεται περισσότερο στους τυπικούς οδηγούς και η δεύτερη σε αυτούς που θέλουν να το βγάλουν στην πίστα. Το μοντέλο S-Pack έρχεται με κιβώτιο πέντε σχέσεων, ανάρτηση για το δρόμο, κλασικές ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, μαύρα δερμάτινα καθίσματα καθώς και πλήρες παρμπρίζ. Από την άλλη το μοντέλο R-Pack, ταιριάζει καλύτερα στην πίστα και διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σπορ πακέτο ανάρτησης, ζάντες αλουμινίου Orcus 15 ιντσών, ζώνες τεσσάρων σημείων και ταμπλό από ανθρακονήματα.

Πολλές επιλογές διαμόρφωσης

Η Caterham ανέφερε πως θα μπορέσει να δώσει πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις στο Seven 340, προσφέροντας ειδικές βαφές, διαφορετικά ταμπλό, αλλά και νέα υλικά για το εσωτερικό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO