Nέο Ford Tourneo PHEV

2.223 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Aυτή είναι η plug-in υβριδική έκδοση του Τοurneo που παρουσίασε η Ford. Διαβάστε τι προσφέρει.

Tην plug-in υβριδική έκδοση του Ford Tourneo Custom των 8 θέσεων παρουσίασε η Ford, κάνοντας λόγο πως το μοντέλο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2019.

Το σύστημα συνδυάζει έναν 1.000άρη EcoBoost βενζινοκινητήρα για την επαναφόρτιση της 13,6 kWh μπαταρίας, δρώντας ουσιαστικά σαν range extender και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που έχει μόνο σκοπό την παραγωγή ισχύος για την κίνηση των μπροστά τροχών με την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει τα 50 χιλιόμετρα.
 
Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μέσα από 4 ηλεκτρικά modes ανάλογα αν θέλει να κινηθεί με την ισχύ που έχει αποθηκεύσει η μπαταρία ή μέσω της ενέργειας που παράγει ο βενζινοκινητήρας, ενώ προσφέρονται και τα modes Drive και Low ώστε να μπορεί να επιλέξει ο οδηγός κατά πόσo θα γίνεται ανάκτηση της ενέργειας κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος.

Όπως κάθε άλλο αμιγώς ηλεκτρικό, το Ford Tourneo Custom PHEV μπορεί να φορτιστεί μέσω κοινής πρίζας ή ειδικού ταχυφορτιστή σε 5μιση και τρεις ώρες αντίστοιχα. Το μοντέλο θα διατίθεται μόνο στην έκδοση Titanium που προσφέρει ως στάνταρ wi-fi hot-spot, οθόνη infotainment 8 ιντσών, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος κ.α

Mercedes
test center