Νέο Genesis G90 και με μακρύ μεταξόνιο
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Genesis G90 και με μακρύ μεταξόνιο

2.627 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Οι πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου G90 δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Genesis αποκαλύπτοντας πλήρως το κορεατικό πολυτελές σεντάν, το οποίο έρχεται να μπει σφήνα στα γερμανικά διαθέτοντας μάλιστα και μία έκδοση με μακρύ μεταξόνιο!

Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του νέου Genesis G90

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ναυαρχίδα της Genesis είναι εδώ. Έπειτα από αρκετό καιρό δοκιμών, η κορεατική premium μάρκα κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου G90, δείχνοντάς μας το εξωτερικό μέρος του μοντέλου που αναμένεται να μπει και αυτό στην μάχη των πολυτελών σεντάν.
 

Με τον γνωστό σχεδιασμό της Genesis

Όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο διαθέτει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, έχοντας τη μεγάλη γρίλια που θυμίζει ασπίδα στο εμπρόσθιο μέρος, μαζί φυσικά με τους προβολείς που χωρίζονται σε δύο κομμάτια. Στο πλάι οι ζάντες 20 ιντσών έχουν νέο σχέδιο, ενώ παρατηρούμε πως οι λαβές των θυρών είναι «χωνευτές» στις πόρτες, όντας στο ίδιο ύψος με το αμάξωμα. Στο πίσω μέρος το Genesis G90 αλλάζει μοτίβο στα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι ενιαία, ωστόσο το μάτι σταματά στις δύο LED φωτιζόμενες μπάρες που εκτίνονται στο όλο το πλάτος, με αυτή που βρίσκεται επάνω να παίζει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου των φωτιστικών σωμάτων.
 

Και με μακρύ μεταξόνιο

Εικόνες από το εσωτερικό δεν δημοσιεύτηκαν, αλλά η εταιρεία υπογράμμισε πως το πέραν της τυπικής έκδοσης θα υπάρχει και ακόμα μία πιο άνετη με μακρύτερο μεταξόνιο κατά 190 χιλιοστά, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες.
 

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς 

Καμία πληροφορία δεν υπάρχει προς το παρών και για τα κινητήρια σύνολα, ωστόσο η Genesis υπόσχεται να επιστρέψει τις επόμενες εβδομάδες με ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το νέο της πολυτελές σεντάν.

Η ναυαρχίδα της Genesis είναι εδώ!
-Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του νέου Genesis G90.
-Με τον γνωστό σχεδιασμό της κορεατικής μάρκας.
-Και σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο για περισσότερη άνεση.
Θα καταφέρει η ναυαρχίδα της Genesis να μπει κόντρα στα γερμανικά πολυτελή;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center