2 φωτογραφίες »

Στην ουσία πρόκειται για ένα πακέτο εμφάνισης που, σύμφωνα με την Genesis, εμπνέεται από μια «εικόνα με τον νυχτερινό ουρανό να είναι γεμάτος αστέρια».

Νέο Genesis G90 με... «αστερόσκονη»

2.378 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

Τα αστέρια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες φαίνονται ακόμα πιο έντονα στον καθαρό νυχτερινό ουρανό και όπως αποδεικνύεται η καλοκαιρινή διάθεση επηρέασε τους ιθύνοντες της Genesis προσφέροντας μία ειδική έκδοση στο G90 «πασπαλισμένη» με αστερόσκονη!

Συγκεκριμένα οι κορεάτες παρουσίασαν την ειδική και περιορισμένη έκδοση του G90 η οποία ονομάζεται Stardust. Στην ουσία πρόκειται για ένα πακέτο εμφάνισης που, σύμφωνα με την Genesis, εμπνέεται από μια «εικόνα με τον νυχτερινό ουρανό να είναι γεμάτος αστέρια». Για αυτό ακριβώς το λόγο το εξωτερικό μέρος του μοντέλου είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα το οποίο από πάνω προς τα κάτω λαμβάνει ένα μεταλλικό φινίρισμα, προκειμένου το αποτέλεσμα που να επιτυγχάνεται να είναι διχρωμία, αλλά και να αποτυπώνει οπτικά την ονομασία της έκδοσης.
 
Ίδια τακτική ακολουθείται και στο εσωτερικό, με την καμπίνα να χαρακτηρίζεται από τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα όπου κοσμούνται με αστέρια, ενώ το ταμπλό φαίνεται σαν να είναι πασπαλισμένο με αστερόσκονη.
 
Από κει και πέρα όπως και τα υπόλοιπα G90, έτσι και το G90 Stardust Edition αναμένεται να λάβουν πρόσθετο εξοπλισμό. Μέρος αυτού θα είναι τα συστήματα Adaptive Control Suspension και Intelligent Front-Lighting. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει διαθέσιμο ένα σύστημα που βοηθά στην αποφυγή σύγκρουσης κατά το παρκάρισμα, καθώς μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα ή πεζούς πίσω από το αυτοκίνητο και μέσω ήχου να ειδοποιήσει τον οδηγό, ενώ έχει και τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει αυτόματα τα φρένα για να αποτρέψει τη σύγκρουση. Κλείνοντας με τον προαιρετικό εξοπλισμό να πούμε πως σε αυτόν περιλαμβάνεται και ένα σετ νέων ζαντών 19 ιντσών.
 
Η Genesis σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 50 μονάδες της έκδοσης Stardust του G90, οι οποίες θα πωληθούν αποκλειστικά στην Νότια Κορέα από τις 2 Ιουλίου. Το κόστος απόκτησης δεν έχει γίνει γνωστό.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda