Το μοντέλο εξοπλίζεται με ειδικό bodykit.

Η Κορεάτες αναφέρουν ότι το Veloster N TCR μοιράζεται το 85% των μερών του με το ήδη επιτυχημένο i30 N TCR.

Oι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου.

Νέο Ηyundai Veloster N TCR

2.267 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

To Veloster N TCR μοιράζεται πολλά στοιχεία από το i30 N TCR και ψάχνει την διάκριση σε μια κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό.

Το νέο Veloster N TCR αποκάλυψε η Hyundai στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ με σκοπό να ανταγωνιστήσει μοντέλα όπως τα Audi RS3 LMS TCR, Honda Civic Type R TCR και Volkswagen Golf GTI TCR στην φετινή διοργάνωση Michelin Pilot Challenge.

Η Κορεάτες αναφέρουν ότι το Veloster N TCR μοιράζεται το 85% των μερών του με το ήδη επιτυχημένο i30 N TCR. Το σημαντικότερο στοιχείο που τα συνδέει είναι το μοτέρ, αφού και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με τον ίδιο 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων που παράγει 354 άλογα και 450 Νm ροπής σε συνδυασμό με 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.
 
Εμφανισιακά, το μοντέλο εξοπλίζεται με ειδικό bodykit, τεράστια πίσω αεροτομή και 18άρες ζάντες Βraid. Aναβαθμισμένο είναι το σύστημα πέδησης, η ανάρτηση είναι φυσικά αγωνιστικού τύπου, το αυτοκίνητο φοράει και υψηλής ανθεκτικότητας roll cage και ο οδηγός κάθεται σε Sabelt racing κάθισμα.

Oι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου με τις τιμές να ξεκινούν από τις 135.000 ευρώ χωρίς τα έξοδα μεταφοράς από την Γερμανία.
 

Hyundai
vw