Όντας αρκετά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Wrangler, το pick-up εξοπλίζεται ακόμα με μεγαλύτερα φρένα, άξονες και τροχούς.

Το μοντέλο θα διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις Sport, Sport S, Overland και Rubicon.

Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2019.

Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2019.

Το νέο Gladiator θα έχει την δυνατότητα να εξοπλίζεται ακόμα και με 80 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Νέο Jeep Gladiator

5.740 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2018)

Tην pick-up έκδοση του Wrangler παρουσίασε μόλις η Jeep, με τον αρχισχεδιαστή της μάρκας να υποστηρίζει πως είναι το «τέλειο αυτοκίνητο για κάθε περιπέτεια». Δείτε το.

Το νέο Gladiator pick-up μόλις παρουσίασε η Jeep στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, που σύμφωνα με την μάρκα αποτελεί «το πιο ικανό μεσαίου μεγέθους pick-up στον κόσμο».

Το μοντέλο θα διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις Sport, Sport S, Overland και Rubicon, με την τελευταία να επικεντρώνεται περισσότερο στις off-road δυνατότητες του Gladiator προσφέροντας επιπλέον πλήθος νέου εξοπλισμού, όπως 33 ιντσών ελαστικά Falken M/T, περισσότερες μπάρες και πλαστικά προστατευτικά. H απόσταση από το έδαφος μπορεί να φτάνει μέχρι και τα 282 εκατοστά, ενώ η Jeep ανακοινώνει μήκος 5.181 χλστ., μεταξόνιο 3.480 χλστ. και 1.254 χλστ. καρότσα. Όντας αρκετά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Wrangler, το pick-up εξοπλίζεται ακόμα με μεγαλύτερα φρένα, άξονες και τρόχους αλλά και νέα ανάρτηση που προσφέρει καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου.
 
Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, το νέο pick-up θα λανσαριστεί με τον V6 των 3,6 λίτρων απόδοσης 289 ίππων και 352 Νm ροπής σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό ή 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης, ενώ αργότερα θα προστεθεί ως επιλογή ο 3λιτρος EcoDiesel απόδοσης 263 ίππων και 599 Νm ροπής, αποκλειστικά διαθέσιμος μόνο με την 8τάχυτη μετάδοση.

Ανάλογα την έκδοση, το νέο Gladiator θα έχει την δυνατότητα να εξοπλίζεται ακόμα και με 80 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας. Μερικά από αυτά είναι τα συστήματα τετρακίνησης Command-Trac και Rock-Trac, Τrac-Lok διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ανίχνευση εμποδίων σε τυφλά σημεία, εμπρός κάμερα, κάμερα οπισθοπορείας, προσαρμοζόμενο cruise control και πολλά άλλα.

Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο στην Ευρώπη θα πρέπει να το περιμένουμε μέσα στο 2020.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN