Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 563 χιλιόμετρα.

Το SC2 είναι εξοπλισμένο επίσης με carbon κεραμικά φρένα

Nέο Karma SC2 Concept

1.927 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2019)

Μια νέα εποχή αρχίζει για την εταιρεία μετά την παρουσίαση του SC2 Concept. Διαβάστε τι προσφέρει.


To νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε μορφή concept παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου η Κarma κάτω από το όνομα SC2 λέγοντας πως εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και νέα σχεδιαστική ταυτότητα.

Η ισχύς του πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, συνολικής απόδοσης 1.100 ίππων και 14.000 Nm ροπής στον τροχό. Το εξωπραγματικό αυτό νούμερο, σύμφωνα με την Karma, υπολογίστηκε πολλαπλασιάζοντας την ροπή των δύο ηλεκτρικών κινητήρων με την εκάστοτε σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 563 χιλιόμετρα ενώ το αυτοκίνητο από στάση για να φτάσει έως τα 96χλμ./ώρα χρειάζεται μόνο 1,9 δευτερόλεπτα. Το SC2 είναι εξοπλισμένο επίσης με carbon κεραμικά φρένα, αγωνιστική ανάρτηση και με το κιβώτιο της εταιρείας με μετατροπέα ροπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο διαθέτει και ένα σύστημα καταγραφής της κίνησης του αυτοκινήτου για να μπορεί ο οδηγός να παρακολουθήσει τους γύρους που πραγματοποίησε στην πίστα και να διορθώσει τα όποια λάθη του, ώστε να είναι καλύτερος την επόμενη φορά.

Σε ανακοίνωσή της η ίδια η Karma αναφέρει: «Το SC2 παρουσιάζει ένα αισιόδοξο και τολμηρό μήνυμα για το μέλλον της εταιρείας. Κατά τη δημιουργία του, έχουμε ενισχύσει τη οδήγηση σε ανοιχτό δρόμο μέσω μιας συνδεδεμένης, διαδραστικής κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας, φτάνοντας πέρα από ένα παραδοσιακό πολυτελές όχημα υψηλής απόδοσης. Η ακραία σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι αντιπροσωπευτική της τεχνολογίας, της απόδοσης και της πολυτέλειας που προσφέρεται».
 

Hyundai
OPEL