Tο μοντέλο αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε τα C3 και S60 concept της Volvo.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι φοράει μεγάλα φρένα, Ohlins αμορτισέρ και 20άρες μοναδικές ζάντες της Cyan.

Νέο Lynk & Co 03 Cyan Concept

1.825 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Πολλά είναι τα καλούδια που διαθέτει το αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε μέσα από την συνεργασία της Lynk & Co με την Cyan Racing.

To αυτοκίνητο που αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας της με την Cyan Racing παρουσίασε η Lynk & Co. To όνομα του είναι 03 Cyan Concept και πρόκειται ουσιαστικά για την πολιτική εκδοχή του αγωνιστικού WTCC που ντεμπούταρε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ισχύς πηγάζει από έναν 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 2,0 λίτρων απόδοσης 530 ίππων και 504 Νm ροπής με την κίνηση να στέλνεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου και σε συνεργασία με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η εταιρεία υπόσχεται ότι το σπριντ μέχρι τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει μέχρι και τα 310 χλμ./ώρα.
 
Το μοντέλο αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε τα C3 και S60 concept της Volvo, με το 03 Cyan Concept να βρίσκεται αυτή την στιγμή σε δοκιμές στην Βαρκελώνη. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι φοράει μεγάλα φρένα, Ohlins αμορτισέρ και 20άρες μοναδικές ζάντες της Cyan.

O ιδρυτής της Cyan Racing δήλωσε: «Mπορεί να πρόκειται μόνο για ένα concept επιδόσεων αλλά αποτελεί το πρώτο βήμα για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο επιδόσεων βασισμένο σε όλα αυτά που μαθαίνουμε στην πίστα».
 

Hyundai
vw