Το coupe SUV της φίρμας.

Δεσπόζει η γιγάντια οθόνη.

Nέο Lynk & Co 05

2.372 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Το coupe SUV της Lynk & Co θα λανσαριστεί και στην Ευρώπη από το 2020. Πώς σας φαίνεται;

To νέο της crossover με την ονομασία 05 παρουσίασε η Lynk & Co για την κινεζική αγορά. Το νέο coupe SUV  είναι το τέταρτο μοντέλο που μπαίνει στην γκάμα της φίρμας μετά το 01 SUV, το 02 crossover και το 03 σεντάν. Το 04, που λέγεται πως θα είναι ένα μικρομεσαίο hatchback, θα  παρουσιαστεί στο μέλλον.

Ο πρόβολος του μοντέλου ξεχωρίζει χάρη στην ορθογώνια γρίλια του που καλύπτει όλο το μέρος του εμπρός του μέρους και στα δύο φωτιστικά σώματα που βρίσκονται τοποθετημένα ψηλά. Χαμηλότερα, ο προφυλακτήρας είναι αρκετά δυναμικός και ενσωματώνει δύο μεγάλους αεραγωγούς στις δύο του άκρες. Το πίσω μέρος είναι πιο σπορτίφ με την παράσταση να κλέβουν η μικρή αεροτομή στο πορτ-μπαγκάζ και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φαίνεται από τις φωτογραφίες αρκετά ποιοτικός, με την γιγάντια οθόνη infotainment στο κέντρο της κονσόλας να τραβά τα περισσότερα βλέμματα. Πολλά είναι τα μπουτόν, ενώ σε όλο το εσωτερικό είναι έντονες οι ραφές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι ακόμη άγνωστα αλλά αφού το 05 βασίζεται στην ίδια CMA πλατφόρμα με το 01, δεν πρέπει να αναμένουμε μεγάλες εκπλήξεις. Ένας 3κύλινδρος 1.500άρης turbo κινητήρας θα είναι η πρώτη επιλογή ενώ μια plug-in υβριδική έκδοση, που θα βασίζεται στο ίδιο μοτέρ βενζίνης, θα ακολουθήσει λίγο αργότερα.

Η Lynk & Co θα αρχίσει να λανσάρει όλη την γκάμα της στην Ευρώπη από το 2020.
 

SPRING SEAT
OPEL