• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Corsa έρχεται προαιρετικά με συστήματα ασφαλείας όπως το Opel Eye, όπου εκτός των άλλων, απεικονίζονται οι πινακίδες σήμανσης μέσα στον πίνακα οργάνων.

Τεχνολογία Ασφαλείας

42.640 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

Στάνταρ 6 αερόσακοι για το νέο Corsa και πολλά τεχνολογικά συστήματα που φροντίζουν για την παροχή όσο το δυνατόν πιο υψηλών επιπέδων ασφάλειας στους επιβάτες του. 
Ανάμεσά τους συναντούμε τη δεύτερη γενιά του Συστήματος Opel Eye, μιας κάμερας που διαβάζει συνεχώς το δρόμο και προβάλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού τις πινακίδες σήμανσης, ενώ αποτελεί και το «μάτι» για επιπλέον συστήματα ασφαλείας όπως την Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας Οχήματος, την Ένδειξη Απόστασης Προπορευόμενου Οχήματος και το Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης. Επιπλέον αυτών, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το νέο Corsa έλαβε μέρος στις νεότερες και πιο αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης του EurοNCAP. 
Εκεί, το αυτοκίνητο αξιολογήθηκε με 4 αστέρια (στα 5), με το 5ο αστέρι να χάνεται λόγω κυρίως της απουσίας Συστήματος Αυτόματου Φρεναρίσματος και της μόνο προαιρετικής επιλογής του Συστήματος Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας.

Tags: OPEL CORSA