Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το εσωτερικό του Toledo δεν διεκδικεί δάφνες αισθητικής έμπνευσης, ωστόσο είναι εργονομικό και ποιοτικό, παρά την απουσία μαλακών πλαστικών.

Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρης. Η ψηφιακή οθόνη στο κέντρο του έχει μεγάλες διαστάσεις και περιλαμβάνει όλες τις ενδείξεις του trip computer.

Το τιμόνι φέρει στάνταρ χειριστήρια για το trip computer και το ηχοσύστημα, βολεύοντας τη χρήση.

Εσωτερικό: Λιτή σχεδίαση με πολύ καλή εργονομία

58.711 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/5/2014

Το εσωτερικό του νέου Toledo ακολουθεί απλές και λιτές γραμμές, που δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και παράλληλα, στην εσωτερική πρακτικότητα. Έτσι, όλοι οι διακόπτες βρίσκονται τοποθετημένοι σε σωστά και άμεσα προσβάσιμα σημεία, με το πολυλειτουργικό τιμόνι να προσφέρει εύκολη πλοήγηση στο μενού της οθόνης πληροφοριών στο κέντρο του πίνακα οργάνων, αλλά και στις λειτουργίες του ηχοσυστήματος. Χρωματικά, η μουντάδα σπάει από τη διχρωμία των πλαστικών και κυρίως, το ανοικτόχρωμο κάτω τμήμα του ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών, ενώ μια ελαφριά νότα πολυτέλειας προσδίδει το οριζόντιο γυαλιστερό μαύρο φιλέτο στο κέντρο του ταμπλό. 


Σε ό,τι αφορά στην ποιότητα κατασκευής, από το εσωτερικό του Toledo λείπουν τα μαλακά στην αφή υλικά, ωστόσο τα σκληρά πλαστικά που έχουν επιλεγεί, δείχνουν ότι θα αντέξουν στη φθορά του χρόνου, ενώ και η συναρμογή και το φινίρισμά τους βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Πολύ καλή, τέλος, είναι η θέση οδήγησης, με το κάθισμα του οδηγού και το τιμόνι να είναι πλήροι ρυθμίσεων.

Tags: SEAT TOLEDO