Η Tata Motors βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του νέους της concept που ονομάζεται H2X.

Στο εξωτερικό, το H2X συνδυάζει ένα μυώδες αλλά και σπορ σχεδιασμό.

Το εσωτερικό έρχεται εξοπλισμένο με μια οθόνη όπου φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Νέο Tata H2X Concept

2.343 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Η Tata Motors βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του νέους της concept που ονομάζεται H2X.

Το νέο πρωτότυπο πρόκειται για ένα SUV που συνεχίζει να επηρεάζεται από τη γλώσσα σχεδιασμού IMPACT 2.0, της μάρκας, ενώ είναι το δεύτερο όχημα που βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική «Agile Light Flexible Advanced» (ALFA), η οποία έρχεται με μια ριζοσπαστική νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό. Στο εξωτερικό, το H2X συνδυάζει ένα μυώδες αλλά και σπορ σχεδιασμό, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα να χαρακτηρίζουν τα δύο άκρα του. Από κει και πέρα ιδιαίτερα ογκώδεις είναι οι τροχοί του SUV, ενώ οι χειρολαβές των θυρών είναι «χωνευτές» στις πόρτες.
 
Το εσωτερικό έρχεται εξοπλισμένο με μια οθόνη όπου φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αεραγωγοί οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τον πίνακα οργάνων και σύμφωνα με την εταιρεία «φέρνουν μια αίσθηση μαγείας στο εσωτερικό του οχήματος».
 
Η Tata δεν κάνει καμία αναφορά σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, και το μόνο που αναφέρει είναι ότι το μικρό SUV είναι πρακτικό, άνετο και έτοιμο για δυναμική οδήγηση. Τέλος αναφορικά με τις διαστάσεις του να σημειώσουμε πως το Tata H2X Concept έχει μήκος 3.840 χιλιοστά, πλάτος 1.822 χιλιοστά, ύψος 1.635 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.450 χιλιοστά.

Hyundai
OPEL