Θα έχει το έμβλημα DS Performance.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο στα τέλη Απριλίου.

Νέο concept της DS;

2.291 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2018)

Kάτι εντελώς καινούριο φαίνεται πως ετοιμάζει η DS για την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό concept μοντέλο φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει η DS στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Πεκίνο, μετά και από τις δύο εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα.

Φυσικά, είναι λίγα τα πράγματα που μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από αυτές τις δύο φωτογραφίες, ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει το έμβλημα DS Performance. Aυτό συνεπάγεται άμεσα ότι το μοντέλο θα έχει ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις και θα αποτελέσει ένα concept πάνω στο οποίο η μάρκα θα δοκιμάσει πολλά από τα νέα συστήματα τεχνολογίας που έχει στην φαρέτρα της και να υιοθετήσει νέα σχεδιαστική ταυτότητα για τα νέα της μοντέλα.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο στα τέλη Απριλίου, με την DS να έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η Κίνα αποτελεί σημαντική αγορά για τα ηλεκτρικά μοντέλα του PSA Group.

Tην τελευταία φορά που η DS λάνσαρε ένα concept ήταν το 2015 με το επίσης ηλεκτρικό E-Tense, ενώ λίγους μήνες πριν λανσαρίστηκε και το DS 7 Crossback. Μήπως πρέπει να περιμένουμε και άλλα περισσότερα νέα από το στρατόπεδο της γαλλικής μάρκας;
 

AUTOFIT PASXA
4green