Νέο πρωτότυπο Wrangler Rubicon από την Jeep

Νέο πρωτότυπο Wrangler Rubicon από την Jeep

2.226 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2022)

Ένα καινούργιο πρωτότυπο Wrangler Rubicon έχει έτοιμο η Jeep προς αποκάλυψη, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο τις προσεχείς ημέρες.

Ετοιμάζεται για το Safari η Jeep

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Jeep προετοιμάζεται για το πασχαλινό Jeep Safari, το οποίο λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ. Σε αυτό συμμετέχουν πολλά νέα ειδικά διαμορφωμένα μοντέλα της μάρκα και ειδικά για φέτος η Jeep έχει υποσχεθεί πολλά πρωτότυπα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επετειακό μοντέλο για τα 20 χρόνια του Wrangler Rubicon

Σήμερα μέσω μίας teaser εικόνας η εταιρεία έδωσε μία «γεύση» ενός εξ αυτών. Συγκεκριμένα η Jeep μοιράστηκε μια εικόνα χαμηλής ανάλυσης που απεικονίζει το καπό είτε ενός Wrangler είτε ενός Gladiator σε έκδοση Rubicon. Πέραν της λέξης Rubicon που αναγράφεται στο τέλος υπάρχει και ο αριθμός 20. Η πιθανότερη εξήγηση για αυτό είναι πως μέσω του νέου πρωτότυπου η εταιρεία πιθανότατα θα θέλει να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την επέτειο του πρώτου Wrangler Rubicon.

Δεν έχει ανακοινωθεί το όνομά του

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ονομασία του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πολλές είναι οι πιθανότητες το συγκεκριμένο πρωτότυπο να αποτελεί την προεπισκόπηση ενός επετειακού μοντέλου παραγωγής, αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε εάν ισχύει κάτι τέτοιο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN