Το Pick-Up της Fiat φαίνεται ότι μπήκε με το δεξί στην αγορά της Βραζιλίας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Το Pick-Up της Fiat φαίνεται ότι μπήκε με το δεξί στην αγορά της Βραζιλίας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Νέο ρεκόρ για Fiat

6.365 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Η FCA ανακοίνωσε ένα νέο ρεκόρ το οποίο πραγματοποίησε με το Pick-Up μοντέλο της, Fiat Toro. Ποιο πιστεύετε ότι είναι αυτό;

Το Fiat Toro αποτελεί το μοντέλο παραγωγής, που βασίστηκε στο FCC4 concept, και έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Φεβρουάριο στη μακρινή Βραζιλία. 
Η πληροφορία για το ρεκόρ έρχεται, όπως είναι αναμενόμενο, από τα γραφεία της FCA στη Βραζιλία, που αναφέρουν ότι μέσα σε 3 μόνο μήνες, το Pick-Up της Fiat ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 10.000 μονάδες.
  
Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Toro στην βασική του έκδοση κινείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1,8 λίτρων με 138 ίππους, ενώ είναι διαθέσιμος και ένας κινητήρας πετρελαίου 2,0 λίτρων με απόδοση 170 ίππων.
Το πάτωμα του είναι δάνειο από το Jeep Renegade, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω χειροκίνητου κιβωτίου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής ενός αυτόματου κιβωτίου, συν του γεγονότος ότι το Toro προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης. 
Τέλος, η τιμή του Pick-Up της Fiat ξεκινάει από τις 20.285 ευρώ για την αγορά της Βραζιλίας, ενώ δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, προς το παρόν, για το αν θα περάσει επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda