6 φωτογραφίες »

Νέο smart EQ fortwo BlueDawn

4.099 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2021)

To smart fortwo στην έκδοση BlueDawn γίνεται «κουκλί» χάρη σε δύο-τρεις απλές προσθήκες. Δείτε το.

Μια ειδική έκδοση με όνομα BlueDawn προσφέρει πλέον η smart στο ηλεκτρικό fortwo θέλοντας να το κάνει πιο ελκυστικό στο μάτι από ποτέ.

Η smart το κατάφερε προσφέροντας στο λιλιπούτειο μοντέλο ματ velvet μπλε χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα, όπως στον εμπρός διαχύτη, την γρίλια, τους πλαϊνούς καθρέπτες, τον πίσω διαχύτη, την οροφή και τα γράμματα «smart» τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.

Το διθέσιο με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων κάθεται πάνω σε 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου με καπάκια από την BRABUS. Η βελτιωτική εταιρεία έβαλε την υπογραφή της και σε άλλα μέρη όπως στις πλαϊνές ποδιές, στα μαύρα πατάκια και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Η έκδοση BlueDawn θα είναι διαθέσιμη σε Γερμανία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ουγγαρία και στις Κάτω Χώρες από τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από 29.299 ευρώ στην Γερμανία.

Το ηλεκτρικό fortwo εξοπλίζεται με μια μπαταρία 17,2 kWh που προσφέρει αυτονομία 130 χιλιομέτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 81 ίππων, με το 0-100χλμ./ώρα να γίνεται σε 11,6 δευτερόλεπτα. Το ίδιο μοτέρ «φορούν» η cabrio έκδοση του μοντέλου αλλά και το 4θυρο forfour, όμως το 0-100χλμ./ώρα γίνεται 0,3 και 1,1 δευτερόλεπτα πιο αργά αντίστοιχα.
 

Mercedes
moto