• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο μικροσκόπιο του AutoΤρίτη μπαίνουν τρεις από τους δημοφιλέστερους αντιπροσώπους της μικρής κατηγορίας, τα Nissan Micra, Toyota Yaris και Opel Corsa. Ποιο κερδίζει στο τέλος; Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα και αιχμηρή του σχεδίαση το νέο (K14) Nissa Micra.

Micra Vs Corsa Vs Yaris

161.265 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

Μικρά στο μάτι, αλλά με τεχνολογίες και ανέσεις μεγαλύτερων μοντέλων, τα πετρελαιοκίνητα Nissan Micra, Opel Corsa και Toyota Yaris αποτελούν δελεαστικές προτάσεις ακόμη και για μια μικρή οικογένεια.

Τα παρακάτω τρία μοντέλα είναι μικρά μόνο στο μάτι, αφού  προσφέρουν ανέσεις και τεχνολογίες μεγαλύτερων αυτοκινήτων. Σαν αποτέλεσμα, ειδικά σε ένα οικονομικό περιβάλλον σαν της χώρας μας, καλούνται να καλύψουν ακόμη και τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας. Οι δε diesel εκδόσεις δελεάζουν και με την οικονομία στο κόστος μετακίνησης, που αυξάνεται όσο περισσότερα χλμ. κάνει κανείς ετησίως με βάση τα 15.000 χλμ τουλάχιστον. Μέσα από την αντιπαράθεση «δυνατών» προτάσεων της κατηγορίας, όπως το Nissan Micra, το Οpel Corsa και το απόλυτο best seller Toyota Yaris αναδεικνύουμε τα μυστικά της επιτυχίας τους και ταυτόχρονα ρίχνουμε το φως στην Best Buy επιλογή.
 
Γκολ από τα αποδυτήρια για το Micra
To αποκλειστικά 5θυρο Nissan Micra κλέβει την παράσταση με το καλημέρα χάρη στην αιχμηρή του σχεδίαση και τις τονισμένες του γραμμές, ενώ οι «κρυμμένες» χειρολαβές των πίσω θυρών, τονίζουν την κουπέ αισθητική της… αιωρούμενης οροφής. Αρκετά δυναμικό δείχνει και το ανανεωμένο Toyota Yaris, που έχει τις πιο compact διαστάσεις (3.950 χλστ), αλλά και ένα ιδιαίτερα νεανικό προφίλ στη πολύ μεγάλη μπροστινή εισαγωγή και τη λογική «καταμαράν», που χαρακτηρίζει τη σχεδίαση στο εμπρός και στο πίσω μέρος. Τέλος, το Opel Corsa που έχει το μεγαλύτερο μήκος (4.021 χλστ) είναι ίσως το πιο ουδέτερο σχεδιαστικά, όχι όμως και αδιάφορο, με το μπροστά μέρος να δίνει μια πιο σύγχρονη νότα  στην εικόνα του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε