Το Nissan NV Cargo που εμφανίστηκε μπροστά του, δεν είναι ένα τυχαίο βαν, αλλά το κορυφαίο NV3500 HD, με κινητήρα V8 5,6 λτ. απόδοσης 317 PS.

Το Nissan NV Cargo που εμφανίστηκε μπροστά του, δεν είναι ένα τυχαίο βαν, αλλά το κορυφαίο NV3500 HD, με κινητήρα V8 5,6 λτ. απόδοσης 317 PS.

Nissan Van μόνο...με το πλάι

2.697 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2016)

Μια ιδιόρρυθμη...φάρσα επιφύλασσε η Nissan στον Chris Forsberg, οδηγό του αμερικάνικου πρωταθλήματος Formula Drift, για την πρώτη ημέρα του Απρίλη. Το βίντεο που προέκυψε κρίνεται αρκετά απολαυστικό.

Είσαι επαγγελματίας drifter. Σου λένε ότι πρέπει να γυρίσεις ένα εντυπωσιακό video με ένα Nissan. Στο μυαλό όλων θα έρχονταν ένα 370Ζ, ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή. Και σκέφτηκες σωστά. Ναι σε περιμένει σε μια τεράστια αλάνα ένα καλογυαλισμένο 370Ζ έτοιμο για «σβούρες». Και στα καλά καθούμενα εμφανίζεται από πουθενά, ντριφτάροντας ένα επαγγελματικό Nissan NV Cargo προετοιμασμένο να "ξεμπαζώσει" την άσφαλτο.Η απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα έγινε στον Chris Forsberg, που αγωνίζεται με Nissan 370Z στο αμερικανικό πρωτάθλημα Formula Drift. Και ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο δρόμου πίστευε ότι θα οδηγούσε την Παρασκευή που πέρασε, όμως τον περίμενε μια τεράστια έκπληξη.
Κι όμως, το Nissan NV Cargo που εμφανίστηκε μπροστά του, δεν είναι ένα τυχαίο βαν, αλλά το κορυφαίο NV3500 HD, με κινητήρα V8 5,6 λτ. που αποδίδει 317 PS, έχοντας επιπλέον επεμβάσεις για τη χρήση του για drift, όπως την τοποθέτηση υδραυλικού χειρόφρενου δίπλα στον οδηγό.Το αποτέλεσμα είναι το πιο παράδοξο βίντεο που μπορεί να γυρίσει κάποιος με ένα βαν, στα χνάρια των stunt του Ken Block. 

Το δεύτερο βίντεο που ακολουθεί, είναι τα highlights από τα γυρίσματα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά το όχημα που χρησιμοποίησε.

&&&&

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center