Εικόνα από το shakedown του νέου μονοθεσίου.

Aυτή είναι η καινούρια Μercedes W10

2.024 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2019)

Η Μercedes αποκάλυψε σήμερα το νέο μονοθέσιο της με το οποίο θα συμμετέχει στη φετινή αγωνιστική χρονιά με οδηγούς τους Ηamilton και Bottas. Δείτε το.

Στην αποκάλυψη του W10 μονοθέσιου της για τη νέα αγωνιστική χρονιά προχώρησε η Mercedes προσδοκώντας πως το 2019 θα καταφέρει για άλλη μια φορά να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα οδηγών όσο και αυτό των κατασκευαστών.

Για να γίνει αυτό η Mercedes ανακοίνωσε πως εκτός από τις αναγκαίες αλλαγές στην αεροδυναμική του μονοθέσιου ώστε να τηρεί τους καινούριους κανονισμούς, προχώρησε το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου M10 EQ Power+ κινητήρα. Η ομάδα αναφέρει πως έχουν γίνει αλλαγές στην ψύξη του κινητήρα αλλά και ότι έχει βελτιωθεί τόσο η απόδοση όσο και η αξιοπιστία του υβριδικού κινητήριου συνόλου.

Ο Τοto Wolff δήλωσε από την πλευρά του: « H νέα χρονιά θα είναι καινούρια πρόκληση για εμάς. Οι κανονισμοί έχουν αλλάξει και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και να αποδειχτούμε καλύτεροι από τον ανταγωνισμό. Η σεζόν ξεκινά για όλους με 0 βαθμούς και δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο γιατί κάθε ομάδα μπορεί να αποδειχθεί απειλή.»
 
Ο James Allison, τεχνικός διευθυντής της ομάδας τόνισε: «Έχουν γίνει κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις. Κάθε μέρος έχει αλλάξει ώστε να μας επιτρέψει να πετύχουμε καλύτερη αεροδυναμική απόδοση από όση μπορούσαμε να πετύχουμε με την σχεδίαση του προηγούμενου μονοθέσιου».

To δίδυμο οδηγών και για την φετινή χρονιά θα είναι ο Lewis Hamilton και ο Valtteri Bottas, o oποίος και οδήγησε για λίγο το νέο μονοθέσιο στην πίστα του Silverstone.
 

peugeot
skoda