O 10λογος του 4κίνητου θηρίου Ford Explorer

O 10λογος του 4κίνητου θηρίου Ford Explorer

5.056 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

10 στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε για το Plug-In υβριδικό, Ford Explorer, έρχονται για να αναλύσουν ακόμα περισσότερο το «θηριώδες» και συνάμα οικονομικό SUV της αμερικανικής φίρμας!

Ισχύς & ροπή από supercar & «πράσινο»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Plug-In υβριδικό Ford Explorer δεν αποτελεί μόνο ένα πληθωρικό SUV 457 ίππων και 825 Nm ροπής, που μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες. Το υβριδικό σύστημα κίνησης που διαθέτει χάρη στον προηγμένο ηλεκτροκινητήρα και τον πανίσχυρο 3λιτρο EcoBoost V6 βενζινοκινητήρα εξασφαλίζει παράλληλα οικονομία καυσίμου, αλλά και μειωμένες έως και μηδενικές εκπομπές ρύπων, παρά το μέγεθος που διαθέτει το μοντέλο.
 
Πλήθος χαρακτηριστικών του Explorer είναι ήδη γνωστά στο ευρύ κοινό, αφού το μοντέλο προσφέρεται και στην ελληνική αγορά. Είστε όμως σίγουροι πως γνωρίζετε τα πάντα για αυτό; Αν όχι μπορείτε να δείτε δέκα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που συγκεντρώσαμε στις παρακάτω γραμμές και θα σας κάνουν να αποκτήσετε μία πιο πλήρη εικόνα του Explorer.
 

Ηλεκτροκίνηση για 7 επιβάτες 

Χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, το νέο Explorer PHEV μπορεί να ταξιδέψει έως και 30 χιλιόμετρα σύμφωνα με τις δικές μας μετρήσεις (48 σύμφωνα με τον WLTΡ) μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Την ίδια ώρα μεταφέρει άνετα επτά άτομα σε μία καμπίνα που θυμίζει... διαμέρισμα.
 

Χώροι και δύναμη

Το Explorer PHEV αποδίδει περισσότερη ισχύ και ροπή από την σπορ Mustang V8,έχοντας τη δυνατότητα να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,6 δευτερόλεπτα, όπως έδειξαν τα όργανα του autotriti.gr. Διαθέσιμο είναι και το ειδικό πρόγραμμα Sport για βελτιωμένη οδηγική απόλαυση.
 

Ενέργεια για όλους τους επιβάτες 

Πέντε παροχές ρεύματος των 12 volt, τέσσερις θύρες USB και μία ασύρματη επιφάνεια φόρτισης διευκολύνουν τους επιβάτες να διατηρούν φορτισμένα εν κινήσει τα smartphone, τα tablet και άλλες συσκευές τους.
 

Εύκολη ρυμούλκηση 

Συνδυάζοντας την ισχύ ενός βενζινοκινητήρα με εκείνη ενός ηλεκτροκινητήρα, το Explorer PHEV μπορεί να ρυμουλκήσει έως 2.500 κιλά–τιμή που υπερβαίνει το βάρος δύο Ford Fiesta - χάρη στο πρόγραμμα λειτουργίας Tow/Haul που προσφέρει στον οδηγό απόλυτο έλεγχο και εμπιστοσύνη.
 

Ξοδέψτε λιγότερα, απολαύστε περισσότερα 

Το νέο Explorer PHEV διαθέτει ένα σύστημα ήχου της B&O με απόδοση 980 watt4, κεντρική οθόνη αφής 10,1 ιντσών, ηλεκτρονικό έλεγχο της θερμοκρασίας τριών ζωνών, Active Park Assist 2, Adaptive Cruise Control με Stop&Go, ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ και μόντεμ FordPass Connect, όλα στάνταρ στην τιμή των 84.885 ευρώ, προσφέροντας μία υπέρ του δέοντος καλή σχέση τιμής/αξίας.
 

Έτοιμο για περιπέτεια 

Το νέο Explorer PHEV δεν πάει μόνο στην άσφαλτο καθώς χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Trail, Slippery και Deep Snow/Sand μέσω τουTerrain Management System, μπορεί να κινηθεί άνετα ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες, ακόμη και στο ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας EV Now.
 

Σταθμεύστε χωρίς προβλήματα

Τα μεγαλύτερα σε μέγεθος οχήματα μπορεί να αγχώνουν τον οδηγό κατά τη διαδικασία της στάθμευσης. Για το λόγο αυτό, η τεχνολογία Active Park Assist 2 του νέου Explorer PHEV επιτρέπει το αυτοματοποιημένο παρκάρισμα σε παράλληλους και κάθετους χώρους στάθμευσης. Το Park-out Assist  βοηθά επίσης και κατά την έξοδο από χώρους στάθμευσης. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda