Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από την ανάβαση.

Ο Ken Block στην «πύλη του παραδείσου» (+vid)

2.887 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Στην Κίνα συνεχίζονται οι περιπέτειες του Ken Block, ο οποίος για τις ανάγκες των γυρισμάτων του δεύτερου επεισοδίου της διαδικτυακής σειράς Climbkhana βρέθηκε στο βουνό Tianmen με τις αμέτρητες φουρκέτες, εκεί όπου ανεβαίνοντας ο «άνθρωπος συναντά τον Θεό».


Βλέποντας απλά και μόνο τη διαδρομή στο Tianmen Mountain γνωστό και ως «Η πύλη του παραδείσου», το δέος που αισθάνεται κάποιος έρχεται αβίαστα. Το ομιχλώδες τοπίο και το μεγάλο υψόμετρο είναι κάτι που κόβει την ανάσα, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζεται με τις 99 στροφές φουρκέτες και ένα φτιαγμένο  Ford F-150 για τις ανάγκες του Ken Block.
 
Αυτή τη στενή ασφάλτινη διαδρομή κλήθηκε να ανέβει ο Αμερικανός οδηγός, η οποία να τονίσουμε πως χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τουριστικά λεωφορεία για τη μεταφορά επισκεπτών, αλλά και κάποιον εξαιρέσεων όπως στην προκειμένη περίπτωση. Η διαδρομή μετριέται περίπου στα 11 χιλιόμετρα και ξεκινά περίπου 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας φτάνοντας μέχρι τα 1.300 μέτρα!
 
Επιστρέφοντας λοιπόν στο θέμα μας ο Ken Block για το νέο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Climbkhana βρέθηκε στο σημείο και κάλυψε τη διαδρομή με το 914 ίππων Ford F-150 του 1977. Φυσικά το εν λόγω pick-up δεν έχει τίποτα κοινό με τα παρελθοντικά εργοστασιακά μοντέλα που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής της Ford.
 
Μάλιστα η ομάδα του Block έδωσε στο φως της δημοσιότητας και ένα 9λεπτο βίντεο, από το οποίο δεν γινόμαστε σοφότεροι, ωστόσο παίρνουμε μια πολύ καλή γεύση όλων όσων αναφέραμε παραπάνω. Δείτε το!  
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda