Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Mazda και προέρχεται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ο αντικαταστάτης του Mazda CX-5;

3.922 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2021)

Ο αντικαταστάτης του Mazda CX-5 ετοιμάζεται και ένα ανεξάρτητο σχέδιο μας παρουσιάζει την πιθανή εξωτερική εμφάνιση που μπορεί να έχει το μοντέλο!

Η ώρα για την αντικατάσταση του υπάρχοντος Mazda CX-5 έχει φτάσει και η ιαπωνική εταιρεία έχει ρίξει μεγάλο μέρος της προσοχής της στην εξέλιξη του νέου SUV. Μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα δοκιμαστικά πρωτότυπα είχαν κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή τους, κάτι για το οποίο φυσικά σας είχαμε ενημερώσει.
 
Οι πληροφορίες σχετικά με τον αντικαταστάτη του Mazda CX-5, που δεν αποκλείεται να αλλάξει όνομα και να λέγεται CX-50, δεν είναι πολλές επί του παρόντος. Όμως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας kolesa με αφορμή τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που εμφανίστηκαν δημιούργησαν το δικό τους σχέδιο δείχνοντας την πιθανή εξωτερική εμφάνιση του επερχόμενο SUV.
 
Οι σχεδιαστές έχουν διατηρήσει την kodo βασική γλώσσα σχεδιασμού της Mazda και σε αυτή την περίπτωση. Το αυτοκίνητο λαμβάνει μία ελαφρώς ευρύτερη γρίλια και προβολείς που εγκαθίστανται ως συνέχεια αυτής. Σε σχέση με το υπάρχον CX-5, το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα έχει επίσης αλλάξει με επανασχηματισμένες εισόδους αέρα και οριζόντια φώτα ημέρας LED. Από κει και πέρα παρατηρούμε πως οι καμάρες των τροχών έχουν ελαφρώς τετραγωνιστεί.
 
Τέλος, διαρροές κάνουν λόγο πως η νέα γενιά θα βασίζεται πλέον στην Large Architecture πλατφόρμα, ενώ έχει έρθει στο φως και μια λίστα με τα μοτέρ τα οποία θα την εξοπλίσουν, χωρίς πάντως τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί από τη μάρκα έως αυτή τη στιγμή. Η λίστα περιλαμβάνει τον ήπια υβριδικό Skyactiv-G χωρητικότητας 2,5 λίτρων ισχύς 190 άλογων και 270 Nm ροπής, έναν υπερτροφοδοτούμενο Skyactiv-G ίδιας χωρητικότητας με απόδοση 230 άλογα και 420 Nm ροπής αλλά και έναν Skyactiv-X στα 3,0 λίτρα με ηλεκτρικό σύστημα 48V και ισχύ 285 άλογα και 340 Nm ροπής. Στο diesel, υπάρχει ο Skyactiv-D στα 2,2 και τα 3,3 λίτρα με ισχύ 190 και 285 άλογα αντίστοιχα.

Mercedes
moto