Παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι και το Βιετνάμ, το οποίο εκπροσωπείται από τη VinFast, που με τη σειρά της αποκάλυψε το Lux V8.

Όπως υποδηλώνεται και από την ονομασία, το νέο SUV θα τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 6,2 λίτρων.

Το μοντέλο της έκθεσης παρουσιάζεται σε μαύρο χρώμα και κοσμείται από ασημένια χαρακτηριστικά.

Το εσωτερικό διαθέτει μπεζ δερμάτινη ταπετσαρία και μαύρο ταμπλό που διακοσμείται από ίνες άνθρακα.

Ο «εκπρόσωπος» του Βιετνάμ στη Γενεύη

1.595 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι και το Βιετνάμ, το οποίο εκπροσωπείται από τη VinFast, που με τη σειρά της αποκάλυψε το Lux V8, δείχνοντας έτσι στο ευρωπαϊκό κοινό την πιο ισχυρή έκδοση του πρωτότυπου Lux SA2.0 που έκανε το ντεμπούτο του στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως υποδηλώνεται και από την ονομασία, το νέο SUV θα τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 6,2 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει στο αυτοκίνητο 455 ίππους και 624 Nm ροπής. Μέσω αυτού του μοτέρ το βιετναμέζικο SUV θα είναι σε θέση να φτάσει μέχρι και τα 300 χλμ./ώρα.
 
Το μοντέλο της έκθεσης παρουσιάζεται σε μαύρο χρώμα και κοσμείται από ασημένια χαρακτηριστικά. Τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί στα δύο άκρα, όπου δημιουργούν ένα ακόμα «V» για να συνοδεύσουν το λογότυπο της μάρκας. Από κει και πέρα εντύπωση προκαλούν οι 22άρες ζάντες αλουμινίου, οι κόκκινες δαγκάνες του συστήματος πέδησης, αλλά και οι τέσσερις χρωμιωμένες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Το εσωτερικό διαθέτει μπεζ δερμάτινη ταπετσαρία και μαύρο ταμπλό που διακοσμείται από ίνες άνθρακα στο σημείο μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Τέλος υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής 10,4 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και μία ακόμη στο κέντρο του πίνακα οργάνων.
 
Η VinFast στοχεύει να κατασκευάσει το Lux V8 σε περιορισμένο αριθμό μονάδων το 2020.

Hyundai
vw