Ο σχεδιαστής της αυθεντικής Lamborghini Countach κράζει τη νέα

Ο σχεδιαστής της αυθεντικής Lamborghini Countach κράζει τη νέα

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Σκληρή κριτική για τον σχεδιασμό της νέας Lamborghini Countach LPI 800-4 έκανε ο σχεδιαστής της αυθεντικής Countach, Marcello Gandini, ο οποίος υποστήριξε πως το νέο μοντέλο δεν αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το όραμά του.

Λάβρος κατά της νέας Lamborghini Countach LPI 800-4 ήταν ο Marcello Gandini, ο σχεδιαστής της αυθεντικής Lamborghini Countach, ο οποίος μέσω μίας ανάρτησης που πραγματοποίησε σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποστασιοποιήθηκε από το νέο αυτοκίνητο και τον σχεδιαστή του, Mitja Borkert.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

«Δεν έχω σχέση με τη νέα Countach», ξεκαθαρίζει ο Gandini

Ο Gandini, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με εμβληματικά οχήματα όπως η Lancia Stratos και η Alfa Romeo Montreal, έφτασε στο σημείο να εκδώσει ένα δελτίο τύπου, που σίγουρα δεν τιμά την ιταλική μάρκα. Σε αυτό ο 83χρονος σήμερα Gandini ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον σχεδιασμό της νέας Countach, ενώ ξεκαθαρίζει ότι έχει υπάρξει σύγχυση σχετικά με μια συνέντευξη βίντεο που γυρίστηκε στο παρελθόν, πριν από την αποκάλυψη του αυτοκινήτου.
 
Στο βίντεο (που μπορείτε να δείτε παρακάτω), ο Borkert παρουσιάζει ένα μοντέλο κλίμακας της νέας «Countach» στον Gandini. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Gandini κατάλαβε πως το μοντέλο ήταν απλώς η βάση για ένα μόνο εορταστικό αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach για να τιμήσει την 50η επέτειο του πρωτότυπου. Ο Gandini αναφέρει ότι δεν ειπώθηκε σε κανένα σημείο ότι το αυτοκίνητο επρόκειτο να μπει στην παραγωγή. Το κλιπ, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε από τότε ως προώθηση για τη νέα Countach LPI 800-4.
 

«Δεν αντικατοπτρίζει το όραμά μου», υπογραμμίζει

Μεταξύ των όσων αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Gandini κάνει λόγω πως το νέο μοντέλο δεν το έχει σχεδιάσει εκείνος, δεν είχε καμία ανάμιξη σε αυτό και πως δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τις αρχές του και το DNA της δουλειάς του. Μάλιστα από τον σάλο που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση του Gandini, η Lamborghini εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει τον 83χρονο σχεδιαστή και ξεκαθαρίζει από τη μεριά της πως ουδεμία σχέση είχε με τον σχεδιασμό της νέας Countach LPI 800-4.
 

Η νέα Countach LPI 800-4 έχει ξεπουλήσει 

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί πως η νέα Lamborghini Countach LPI 800-4 έγινε ανάρπαστη έχοντας καταφέρει να πουλήσει ήδη τις 112 μονάδες που θα κατασκευαστούν.

Δεν κρατήθηκε ο 83χρονος, Marcello Gandini.
-Με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με τη νέα Lamborghini Countach LPI 800-4.
-Έκραξε την ιταλική μάρκα τονίζοντας πως το νέο μοντέλο δεν αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το όραμά του!
-Αναδιπλώθηκε η μάρκα με επίσημη ανακοίνωση.
Μήπως τελικά θρυλικά μοντέλα όπως η Lamborghini Countach δεν πρέπει να αγγίζονται; Εσύ τι λες;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
test center