Κάψανε λιγότερο από diesel

Η κεντρική κονσόλα είναι «κτισμένη» γύρω από τις οθόνες αφής 7 ή 8 ιντσών του συστήματος IntelliLink, που διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Το Opel Mokka X προσφέρει μια σχετικά άνετη και πρακτική καμπίνα επιβατών.

Εσωτερικό-Χώροι: Κάντο όπως το Astra

19.082 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2016

H μεγαλύτερη αλλαγή στο Mokka X έχει να κάνει με το νέο ταμπλό, το οποίο δείχνει να είναι κτισμένο γύρω από τις οθόνες αφής 7 ή 8 ιντσών των υπερσύγχρονων συστημάτων infotainment, IntelliLink, με αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ελέγχου εφαρμογών. Με σαφώς λιγότερους διακόπτες από το Μokka, όπου κυριολεκτικά έχανες τη μπάλα, η εργονομία στο Mokka X είναι αισθητά αναβαθμισμένη μιας και οι βασικές λειτουργίες ελέγχονται από την οθόνη αφής. Επιπλέον ο πίνακας οργάνων είναι εμπνευσμένος από το νέο Astra και υιοθετεί οριζόντια διάταξη στοιχείων με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα και την αισθητική καθαρότητα. Με τη χρήση πιο ποιοτικών υλικών στο ταμπλό (υπάρχει μαλακή επένδυση στο πάνω μέρος) και στις επενδύσεις, το Mokka X δίνει μια πιο upper class αίσθηση, χωρίς όμως να ξεχωρίζει. Ωστόσο η συναρμογή και το φινίρισμα είναι ιδιαίτερα προσεγμένα.

Χώροι: Ευρύχωρο και πρακτικό
Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ευρυχωρία με το Mokka X να διατηρεί την επάρκεια χώρων για 4 ενήλικες επιβάτες και τις αποσκευές τους (356 λτ). Οι πίσω κάθονται με ικανοποιητικό χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους, ενώ το χαμηλό κατώφλι διευκολύνει τη φόρτωση στο πορτ-μπαγκάζ. Υπάρχουν αρκετές θέσεις μια μικροαντικείμενα , οι οποίες τονίζουν την πρακτικότητα της καμπίνας, που όμως δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του Renault Captur.

Tags: OPEL MOKKA
 
  • Ευτυχώς

    που δεν κώλωσε πουθενά με ασφάλτινα λάστιχα και χαμηλωμένη μούρη.Μάλλον για πατημένο χώμα εννοείται όχι τίποτα ιδιαίτερο, ούτε καν μέτρια εκτός δρόμου διαδρομή......

      2