Αναβαθμισμένη εικόνα με πιο high tech διάκοσμο και νέα συστήματα

33.158 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Ο διάκοσμος στο εσωτερικό του ανανεωμένου Kia Sportage είναι ελαφρώς διαφοροποιημένος με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι αναβαθμισμένο. Το πάνελ των διακοπτών στην κεντρική κονσόλα και το ανασχεδιασμένο τιμόνι αποτελούν τις βασικές διαφορές μαζί με τις νέες επενδύσεις, ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα αντιληφθούν την μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων και το ανασχεδιασμένο τιμόνι. Ανάλογα με την έκδοση, το Kia Sportage είναι διαθέσιμο με το σύστημα infotainment που συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών ή  8 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας και του χαρίζει μια πιο high tech νότα.

Ποιοτικά, το εσωτερικό παραμένει καλό με το ταμπλό να έχει μαλακή επένδυση και τα πλαστικά στα πιο «κρυφά» σημεία να είναι καλής ποιότητας, με ανάλογο επίπεδο συναρμολόγησης. Οι χώροι εξακολουθούν να αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Sportage, με την  ευρύχωρη καμπίνα να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 5 επιβάτες, αλλά και τις αποσκευές τους (το πορτ μπαγκάζ ξεκινάει από τα 491 λτ ή τα 503 με κιτ επισκευής και φτάνει μέχρι τα 1.492 λτ. με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω θέσεων).

 Στο πλαίσιο της ανανέωσης του Sportage, η Kia επέλεξε να το εφοδιάσει με όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης που διαθέτει, αναβαθμίζοντας έτσι τον χαρακτήρα του και τοποθετώντας το εκ νέου απέναντι στο νεότερο ανταγωνισμό. Ετσι, το ανανεωμένο SUV είναι εξοπλισμένο με νέα συστήματα μεταξύ των οποίων βρίσκεται και σύστημα Around View για να κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα, το αναβαθμισμένο Cruise Control, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης που είδαμε και στο Ceed, σύστημα αυτόματων προβολέων, σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης κ.α.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
Audi