Μοντέρνα σχεδίαση, ποιοτικά κατασκευή και high-tech προφίλ για το εσωτερικό του νέου Opel Corsa. Η καμπίνα θα είναι ακόμα πιο ευρύχωρη σύμφωνα με την Opel.

To σύστημα infotainment του νέου Corsa υποστηρίζεται από έγχρωμη οθόνη αφής μέχρι και 10 ιντσών.

Eσωτερικό: Πλήρως ψηφιοποιημένο, ποιοτικό και πιο ευρύχωρο

127.620 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Στο εσωτερικό του νέου Corsa η σχεδίαση ακολουθεί οριζόντια αρχιτεκτονική, όπως έχουμε γνωρίσει στα περισσότερα μοντέλα της φίρμας. Αντίστοιχα, στα γνωστά υψηλά επίπεδα κινείται και η ποιότητά του, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να εντυπωσιάζει, δίνοντάς σου την εντύπωση πως δεν θα ακουστεί ποτέ ο παραμικρός τριγμός, τα υλικά, είτε αναφερόμαστε στα σκληρά, είτε στα μαλακά στην αφή μέρη σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα «δένει ιδανικά το γλυκό». Το high-light βέβαια είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος σας ενημερώνει για την ταχύτητα, τα δεδομένα πλοήγησης και πολλές ακόμα πληροφορίες.

Εργονομικά όλα τα χειριστήρια και τα μπουτόν είναι σωστά τοποθετημένα, με το κέντρο των «εξελίξεων» να είναι η έγχρωμη οθόνη αφής έως και 10 ιντσών, τοποθετημένη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και με μια ελαφριά κλίση προς τον οδηγό. Τέλος τα συστήματα Multimedia είναι συμβατά με Android Auto και Apple CarPlay και προσφέρουν έλεγχο μέσω ενσωματωμένης φωνητικής αναγνώρισης, καθώς και ασύρματη φόρτιση, ενώ διαθέσιμη είναι και η νέα υπηρεσία Opel Connect, με λειτουργίες, όπως Live Navigation με ενημέρωση για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο.

Όσον αφορά στους χώρους, χάρη στην αύξηση κατά 28 χλστ. του μεταξονίου, η Opel υπόσχεται πιο ευρύχωρη καμπίνα και μάλιστα παρά τη μείωση του ύψους αυξημένο «αέρα» για τα κεφάλια των επιβατών λόγω χαμηλότερης τοποθέτησης των καθισμάτων. Το πορτ-μπαγκάζ από την άλλη είναι κατά 25 λτ. μεγαλύτερο φθάνοντας τελικά στα 309 λτ.. Τέλος, όσοι επιθυμούν έναν «premium» αέρα, υπάρχει η επιλογή θερμαινόμενων καθισμάτων, καθώς και δερμάτινων με λειτουργία μασάζ, στοιχείο που δε συναντάται συχνά στην κατηγορία και δείχνει την προσπάθεια της Opel να φέρει premium τεχνολογίες στο ευρύ κοινό.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto