Oι πέντε πιο γρήγορες Porsche.

Oι 5 πιο γρήγορες Porsche ever (+video)

3.982 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

H Porsche μέσα από ένα όμορφο video παρουσίασε ποια είναι τα 5 κορυφαία σε ταχύτητα μοντέλα στην ιστορία της . Ποια λέτε ότι είναι πρώτη; Ποια θα διαλέγατε;

Ένα νέο video στο κανάλι της στο Youtube δημοσίευσε η premium γερμανική φίρμα, παρουσιάζοντας τα πέντε πιο γρήγορα μοντέλα που έχει φτιάξει ποτέ στις τόσες πολλές δεκαετίες ζωής της.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η 911 Τurbo S με μέγιστη ταχύτητα τα 330 χλμ./ώρα, ενώ μια θέση πιο πάνω συναντάμε την Carrera GT που πρωτολανσαρίστηκε πριν από 15 χρόνια με V10 κινητήρα που εκτός από πανέμορφο ήχο, έδινε την δυνατότητα στο μοντέλο να φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα τα 334 χλμ./ώρα.
 
Η τρίτη θέση ανήκει στην 959 από την δεκαετία του 1980, με την μάρκα να αναφέρει πως στην πολύ σπάνια S έκδοση, το μοντέλο μπήκε στην πίστα Nardo Ring και έφτασε ακόμα και τα 339 χλμ./ώρα. Το ασημένιο μετάλλιο παίρνει η τωρινή 911 GT2 RS, η πιο ισχυρή και γρήγορη 911 που έχει φτιαχτεί ποτέ, έχοντας την δυνατότητα να κινηθεί σε κανονικούς δρόμους με ταχύτητες 340 χλμ./ώρα. Τέλος, στην πρώτη θέση βρίσκεται η 918 Spyder, που αποτέλεσε μέχρι πρόσφατα την ναυαρχίδα της μάρκας και έχει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 345 χλμ./ώρα.

Εσείς ποια θα παίρνατε έστω για μια βόλτα;
 

AUTOFIT PASXA
vw