Οι τιμές για το ανανεωμένο Lexus UX 300e στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές για το ανανεωμένο Lexus UX 300e στην Ελλάδα

11.131 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Το αναβαθμισμένο Lexus UX 300e με μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα, λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία έσπευσε να ανακοινώσει την τιμή για κάθε έκδοση.

Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία για το ανανεωμένο Lexus UX 300e

Η Lexus αναβάθμισε το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το UX 300e, βελτιώνοντας τη δομική ακαμψία ενώ παράλληλα πρόσθεσε νέα, μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία που αυξάνει την αυτονομία. Όσον αφορά στη μπαταρία, η προηγούμενη χωρητικότητας 54,4 kWh δίνει τη θέση της στη νέα με 72,8 kWh, που αυξάνει την αυτονομία πάνω από 40% σε σύγκριση με το προ ανανέωσης UX 300e. Η ιαπωνική premium μάρκα αναφέρει ότι το ηλεκτρικό C-SUV μπορεί να διανύσει περισσότερα από 450 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Ο ηλεκτροκινητήρας του Lexus UX300e συνεχίζει να αποδίδει 204 άλογα και 300 Nm ροπής. Η κίνηση οδεύει αποκλειστικά στον μπροστινό άξονα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βελτιώσεις στα σημεία για καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο

Πέρα από αυτό, οι μηχανικοί της Lexus έκαναν ένα ραφινάρισμα με 20 επιπλέον σημεία συγκόλλησης γύρω από τις πόρτες, αναβαθμίζοντας τα επίπεδα δομικής ακαμψίας στο μικρότερο μοντέλο της γκάμας του premium παρακλαδιού της Toyota. Παράλληλα, το ιαπωνικό στρατόπεδο υποστηρίζει πως η οδική συμπεριφορά του ηλεκτρικού UX είναι συνολικά καλύτερη λόγω των νέων ρυθμίσεων, ειδικά για τις ανάγκες της ηλεκτρικής εκδοχής, στις αναρτήσεις και πιο συγκεκριμένα στους αποσβεστήρες (αμορτισέρ) αλλά και στο σύστημα διεύθυνσης. Φυσικά, οι αλλαγές στο στυλ περνούν από το υβριδικό Lexus UX που ανανεώθηκε νωρίτερα, φρεσκάροντας έτσι την εμφάνιση του UX 300e.

Πολυτελής καμπίνα με οθόνη 12,3 ιντσών

Στο εσωτερικό, το UX 300e προσφέρεται με το νεότερο σύστημα ψυχαγωγίας της Lexus με οθόνη αφής 12,3 ιντσών που επωφελείται από υψηλότερη ανάλυση για να προσφέρει ακόμα πιο ευκρινή γραφικά. Η μάρκα πολυτελείας της Toyota έκανε πρόσθετες αλλαγές μετακινώντας τα κουμπιά για τα θερμαινόμενα καθίσματα από την κεντρική κονσόλα στα δεξιά του μοχλού ταχυτήτων. Ένα ζευγάρι θύρες USB-C έχουν εγκατασταθεί μπροστά από τις ποτηροθήκες, ενώ η βάση ασύρματης φόρτισης έχει επεκταθεί κατακόρυφα. Επιπλέον, προστέθηκε φωτισμός περιβάλλοντος LED στο επάνω μέρος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN