Παρελθόν από την Aston Martin ο Tobias Moers

Παρελθόν από την Aston Martin ο Tobias Moers

1.794 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2022)

Ο Τοbias Moers θα σταματήσει να βρίσκεται στη θέση του CEO της Aston Martin, με τον Amedeo Felisa να έρχεται ως διάδοχός του.

Ο Amedeo Felisa ο διάδοχός του

Την φυγή του CEO Tobias Moers και την αντικατάστασή του από τον Amedeo Felisa, πρώην CEO της Ferrari ανακοίνωσε η Aston Martin. O Moers προσλήφθηκε από την βρετανική εταιρεία τον Μάιο του 2020 αλλά δύο χρόνια αργότερα φεύγει από το πόστο του. Ο Moers θα παρέχει υποστήριξη στο νέο CEO μέχρι τον Ιούλιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Moers ώθησε πολλά υψηλόβαθμα στελέχη να φύγουν

Oι Financial Times αναφέρουν πως ο Moers, πρώην αφεντικό της AMG, φεύγει από την Aston Martin λόγω του καταρρακωμένου ηθικού ανάμεσα στα στελέχη της φίρμας με αποτέλεσμα να δηλώσουν παραίτηση δεκάδες υψηλόβαθμοι υπάλληλοι. Ο τρόπος που διοικούσε έχει χαρακτηριστεί ως «στιβαρός»…

To βιογραφικό του Amedeo Felisa

Ο Amedeo Felisa είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Ferrari από το 2006 μέχρι το 2014 και διετέλεσε CEO στην φίρμα από το 2008 μέχρι το 2016. Ο 76χρονος πλέον Felisa θεωρείται ο «πατέρας» της LaFerrari και πολλών ακόμη μοντέλων παραγωγής. Από την 1η Ιουλίου, θα βρίσκεται μαζί του ο Roberto Fedeli στη θέση του Chief Technology Officer. Ο Fedeli έχει δουλέψει επίσης σε Ferrari, ΒΜW, Alfa Romeo και Maserati.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda