• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ολοκαίνουργιο Explorer παρουσίασε η Ford.

Η Ford θα διαθέσει στην αγορά των ΗΠΑ το νέο μοντέλο με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,3 λίτρων κινητήρα.

Εκτός από τη κίνηση στους πίσω τροχούς, η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα στο νέο Explorer να έχει στο εσωτερικό του τρεις σειρές καθισμάτων.

Παρουσίασε το νέο Explorer η Ford

Διαβάστηκε από 1882 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2019
 

Το ολοκαίνουργιο Explorer παρουσίασε η Ford, το οποίο μετά από περίπου μία δεκαετία διώχνει την κίνηση από τους μπροστά τροχούς και επιστρέφει έχοντας την κίνηση στον πίσω άξονα, χάρη στη νέα πλατφόρμα της μάρκας.

Η Ford θα διαθέσει στην αγορά των ΗΠΑ το νέο μοντέλο με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,3 λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα παράγει περισσότερους από 300 ίππους. Επιπλέον διαθέσιμος θα είναι και ο twin-turbo V6 κινητήρας 3,0 λίτρων, ο οποίος με τη σειρά του θα προσφέρει 365 ίππους.
 
Ανεξάρτητα από τον κινητήρα, κάθε Explorer θα συνδέεται στάνταρ με ένα αυτόματο κιβώτιο δέκα ταχυτήτων, ενώ εκτός από την κίνηση στους πίσω τροχούς, αυτοί που ενδιαφέρονται μπορούν να επιλέξουν το σύστημα τετρακίνησης.
Εκτός από την κίνηση στους πίσω τροχούς, η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα στο νέο Explorer να έχει στο εσωτερικό του τρεις σειρές καθισμάτων, με το δεύτερο στη σειρά να είναι συρόμενο. Έτσι όπως υποστηρίζει η Ford η είσοδος στην πίσω σειρά καθισμάτων γίνεται ακόμα πιο εύκολη.
 
Πέραν του  βασικού μοντέλου, το Explorer θα προσφέρεται στις εκδόσεις XLT, Limited και Platinum, αντλώντας όλες την ισχύ τους από τον EcoBoost V6 κινητήρα. Ανεξάρτητα από την έκδοση ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του βασικές λειτουργίες άνεσης και ευκολίας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ένα WiFi hot spot 4G LTE που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 συσκευές και ένα σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8,0 ιντσών. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κάθε Explorer περιλαμβάνει πλέον το σύστημα ασφαλείας της Ford, Co-Pilot360.
 
Το ολοκαίνουργιο Ford Explorer θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών από το προσεχές καλοκαίρι με την τιμή του να εκκινεί από τις 32.765 δολάρια (περίπου 28.600 ευρώ).

Tags: FORD
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ