Η εικόνα teaser της Audi.

Παρουσιάζει νέο e-tron μοντέλο η Audi

1.555 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2021)

Ακόμα ένα ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να αποκαλύψει σε λίγες ημέρες η Audi, όπως επίσημα γνωστοποίησε μέσω εικόνας teaser!


Δεν έχουν περάσει πολλά 24ώρα από τη στιγμή που η Audi παρουσίασε τα νέα Q4 e-tron και Q4 e-tron Sportback και όπως φαίνεται στην Έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας η εταιρεία είναι έτοιμη για να δείξει στο παγκόσμιο κοινό ακόμα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα προσθέσει στην οικογένεια e-tron.
 
Πολλές πληροφορίες επ αυτού δε θέλησε να δώσει η μάρκα, δημοσίευσε ωστόσο ως teaser εικόνα, ένα σκίτσο που θυμίζει αόριστα το e-tron GT. Όπως μπορείτε να δείτε, το μυστηριώδες μοντέλο θα έχει μια πλήρως κλειστή μάσκα με μεγάλους αεραγωγούς. Τα φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος είναι πολύ λεπτά και πιθανότατα τεχνολογίας LED. Από κει και πέρα μπορούμε να διακρίνουμε το μακρύ καπό, τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου που συνοδεύονται από κόκκινες δαγκάνες, γνωστοποιώντας έτσι την παρουσία ενός συστήματος πέδησης υψηλής απόδοσης.
 
Να σημειώσουμε πως στο πλάνο της, η Audi σκοπεύει να παρουσιάσει τουλάχιστον 20 ηλεκτρικά οχήματα έως το 2025. Εκτός από τα Q4 e-tron που είδαμε πρόσφατα η εταιρεία έχει υποσχεθεί άλλα μοντέλα με βάση την πλατφόρμα MEB και έχει πει ότι θα κυμαίνονται από μικρά έως μεσαία οχήματα με «συναρπαστικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα εσωτερικής κατασκευής και λειτουργικό σύστημα κορυφαίας ποιότητας». Η Audi εργάζεται επίσης στην κορυφαία αρχιτεκτονική PPE, η οποία θα υποστηρίζει μια ποικιλία οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων wagon, crossover, sportback και SUV.
 
Φυσικά τα ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά για το επερχόμενο μοντέλο είναι πάρα πολλά, ωστόσο με δεδομένο πως το Shanghai Auto Show ξεκινά στις 19 Απριλίου, οι ημέρες αναμονής δεν είναι πολλές.

Mercedes
test center