Καμία σημαντική αλλαγή στην F1 μέχρι και το 2019, σύμφωνα με τον Ecclestone

Καμία σημαντική αλλαγή στην F1 μέχρι και το 2019, σύμφωνα με τον Ecclestone

Πατάνε «φρένο» στην F1

3.254 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2016)

«Φρένο» στις φήμες για σωρεία αλλαγών στην Formula 1, μετά την είσοδο της Liberty Media στο μετοχολόγιό και το management της εταιρείας, έβαλε το αφεντικό της F1, Bernie Ecclestone.

O ιδιοκτήτης του Formula One Group και κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του αθλήματος, Bernie Ecclestone, επιμένει ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην F1 τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μετά την αλλαγή σελίδας στην F1, με τον κολοσσό των μέσων μαζικής ενημέρωσης «Liberty Media» να εξαγοράζει μεγάλο μέρος του μετοχικού κεφαλαίου της, είχαν γίνει γνωστές οι προθέσεις της για αλλαγές στην προώθηση του μηχανοκίνητου αθλήματος, με νέες εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες θα αφορούσαν πιθανότατα και την είσοδο νέων ομάδων. 
Ο Ecclestone σχολίασε στο επίσημο κανάλι της F1 όμως, ότι «έχουμε μια συμφωνία με τις ομάδες και θα παραμείνει ως έχει», εξηγώντας ότι μέχρι τουλάχιστον μια νέα «συμφωνία Concorde» που είναι προγραμματισμένη για το 2019, δεν πρόκειται να υπάρξει ουσιαστικά καμία σημαντική αλλαγή.
 
Το αφεντικό της F1 μάλιστα, έριξε άκυρο και στην επίσημη τοποθέτηση της Liberty Media, ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο του στοιχηματισμού στους αγώνες, τονίζοντας ότι «έχω εξετάσει τα τυχερά παιχνίδια και τρία ή τέσσερα χρόνια πριν, καθώς η CVC (σ.σ. πρώην μεγαλομέτοχος του F1 Group) κατέχει μια στοιχηματική εταιρεία που ονομάζεται Sky Bet και είναι πολύ σημαντική στην Αγγλία. Αλλά στο τέλος, η ιδέα του στοιχήματος αποδείχθηκε ακατάλληλη».
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
test center