• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εδώ βλέπουμε το πακέτο Sport Black Trim το οποίο περιλαμβάνει περιλαμβάνει προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, μαύρη οροφή και τροχούς αλουμινίου 16 ιντσών.

Το πακέτο Two-Tone περιλαμβάνει οροφή σε διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο αμάξωμα και καθρέφτες σε μαύρο, κόκκινο ή λευκό.

Το πακέτο που αφορά την έκδοση Abarth περιλαμβάνει οροφή σε χρώμα διαφορετικό από του αμαξώματος με τις επιλογές να κινούνται ανάμεσα σε μαύρο, κόκκινο, γκρι ή λευκό και τα ίδια χρώματα είναι διαθέσιμα για τους πλαϊνούς καθρέπτες καθώς και για τις λωρίδες που κοσμούν το πλαϊνό του αμαξώματος και την αεροτομή.

Περισσότερο στυλ για το 500

Διαβάστηκε από 3475 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2017

Το Fiat 500 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ιταλικής φίρμας το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 1.5 εκατ. αντίτυπα και τώρα η Fiat παρουσιάζει τρία νέα πακέτα σχεδίασης για ακόμα περισσότερη εξατομίκευση.

 
Το Fiat 500 είναι στην παραγωγή εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτό δεν εμπόδισε την εταιρεία από το να δημιουργήσει νέα στυλιστικά πακέτα.
 
Σχεδιασμένο για να προσφέρει στο Ιταλικό μικρό "ακόμα πιο πολύ στυλ", το πακέτο Sport Black Trim διατίθεται στο Fiat 500 Pop και περιλαμβάνει προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, μαύρη οροφή και τροχούς αλουμινίου 16 ιντσών με τελείωμα Hyper Black. Το πακέτο κοστίζει  1.295 δολάρια (1.189 ευρώ) και προσθέτει επίσης μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές και μαύρα καλύμματα στους καθρέφτες.
 
Το εσωτερικό έχει κάποιες μικρές αλλαγές καθώς περιλαμβάνονται σπορ καθίσματα με ασημί ραφές, καθώς και ένα υποβραχιόνιο για τους εμπρός επιβάτες και μαύρες επενδύσεις.
Αν αυτό το πακέτο είναι υπερβολικό για κάποιους, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ένα πακέτο εμφάνισης με πιο περιορισμένες αλλαγές το οποίο ονομάζει Two-Tone έναντι  295 δολαρίων (271 ευρώ). Περιλαμβάνει οροφή σε διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο αμάξωμα και καθρέφτες σε μαύρο, κόκκινο ή λευκό.
 
Από τα στυλιστικά αυτά πακέτα δεν έχει εξαιρεθεί ούτε το προσανατολισμένο στις επιδόσεις Fiat 500 Abarth, καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με το πακέτο εμφάνισης Roarth, Mirror Cap, and Body Stripe Appearance αντί 495 δολαρίων (454 ευρώ). Αν το μακροσκελές όνομα του πακέτου δε σας λέει και πολλά, περιλαμβάνει οροφή σε χρώμα διαφορετικό από του αμαξώματος με τις επιλογές να κινούνται ανάμεσα σε μαύρο, κόκκινο, γκρι ή λευκό και τα ίδια χρώματα είναι διαθέσιμα για τους πλαϊνούς καθρέπτες καθώς και για τις λωρίδες που κοσμούν το πλαϊνό του αμαξώματος και την αεροτομή.

Tags: FIAT 500, FIAT, 500, ABARTH