9 φωτογραφίες »

Εντυπωσιακό design, premium αίσθηση και σπορτίφ χαρακτήρας στην επίσης ευρύχωρη καμπίνα του Peugeot 2008, η οποία χαρακτηρίζεται από τη φιλοσοφία i-cockpit. Η οθόνη αφής είναι στραμμένη προς τον οδηγό, ενώ στην κονσόλα υπάρχουν διακόπτες τύπου «πιάνο».

Εσωτερικά: Ξεχωριστά και ποιοτικά, με συρόμενο πίσω κάθισμα το ΜΙΝΙ Countryman

97.729 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2020)

To νέο Peugeot 2008 διαθέτει ένα άκρως εντυπωσιακό εσωτερικό για τα δεδομένα της κατηγορίας βασισμένο στη φιλοσοφία i-cockpit με χαρακτηριστικά μικρό τιμόνι, ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων και ελαχιστοποίηση διακοπτών. Η premium εικόνα τονίζεται από στοιχεία όπως τα άψογα φινιρισμένα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, ο (έξτρα) 3D ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι τύπου πιάνο διακόπτες και φυσικά η στραμμένη προς τον οδηγό έγχρωμη οθόνη αφής (στάνταρ 7 ιντσών) του συστήματος infotainment.

Το MINI Countryman από τη μεριά του συνδυάζει με μαεστρικό τρόπο την premium κατασκευή και την υψηλή τεχνολογία με το ρετρό χαρακτήρα, όπως αυτός ορίζεται από τα στρογγυλά στοιχεία στον πίνακα οργάνων και στην κεντρική κονσόλα. Επιπλέον εκμεταλλευόμενο το μακρύτερο μεταξόνιο του εξασφαλίζει μια πιο άνετη καμπίνα και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Πάντως και τα δύο μοντέλα θα βολέψουν 4 ενήλικες με τις αποσκευές τους, με το MINI Countryman να έχει πάντως και το πρακτικό πλεονέκτημα του συρόμενου πίσω καθίσματος.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
citroen