3 φωτογραφίες »

H teaser φωτογραφία.

Πιστάδικη Βugatti στα σκαριά;

2.260 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2020)

Αυτή είναι η teaser φωτογραφία που δημοσίευσε η φίρμα για το νέο της μοντέλο που λέγεται πως θα παρουσιαστεί μέσα σε αυτόν τον μήνα.


Mπορεί το μέλλον της Bugatti στις τάξεις του Volkswagen Group να μην είναι βέβαιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρεία έχει σταματήσει να εργάζεται πάνω στα νέα μοντέλα που θέλει να κατασκευάσει.

Μια νέα teaser φωτογραφία ήρθε λοιπόν στο φως της δημοσιότητας, η οποία δείχνει το πίσω μέρος ενός επερχόμενου μοντέλου. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε αλλά φαίνεται πως το αυτοκίνητο έχει πίσω φώτα σε σχήμα Χ και πολύ μοναδικό πίσω μέρος.

Πράγματι, το μυστηριώδες μοντέλο φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την εταιρεία, άρα ίσως το αυτοκίνητο αυτό να είναι κάτι αρκετά ριζοσπαστικό.

Διεθνή μέσα αναφέρουν πως η εταιρεία εργάζεται τους τελευταίους μήνες πάνω στην ανάπτυξη ενός πιστάδικου μοντέλου που θα λάβει έμπνευση από το Vision Le Mans concept, αλλά προς έκπληξη αρκετών, δεν θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Η Βugatti φαίνεται πως θέλει να αναδείξει την αγωνιστική κληρονομιά της με το επερχόμενο αυτό μοντέλο.

Το ντεμπούτο του φημολογείται πως θα γίνει αυτόν τον μήνα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda