To Toyota ΜR2.

Πιθανός ο ερχομός νέου MR2

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2019)

H Toyota τάσσεται υπέρ της επιστροφής του MR2, ωστόσο ο ερχομός ενός τέτοιου μοντέλου είναι ακόμα μακριά και θα περιλαμβάνει ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.


Oλοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την Toyota να επενδύει στην κατασκευή και ενός νέου MR2 με σκοπό να εκπληρωθεί η πρόθεση του προέδρου της μάρκας, κ. Akio Toyoda, να δει τρία σπορ μοντέλα στην γκάμα της εταιρείας.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον διάδοχο του ιαπωνικού roadster που έγραψε την δική του ιστορία δεν υπάρχουν αφού όλες οι φήμες αναφέρουν πως είναι ακόμη πολύ νωρίς μιας και διαρρέεται πως δεν θα γίνει καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως η εταιρεία θα κοιτάξει να αναπτύξει το νέας γενιάς MR2 σε συνεργασία με κάποια άλλη φίρμα για να μειώσει το κόστος, όπως ακριβώς έκανε με την BMW και την Subaru για τη νέα Supra και το GT 86 αντίστοιχα. Πολύ πιθανόν είναι πάντως να είναι ηλεκτροκίνητο, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως η Toyota θα κοιτάξει να του προσφέρει πολλά από τα στοιχεία εκείνα που το έκαναν γνωστό όπως το χαμηλό κέντρο βάρους, τον fun to drive χαρακτήρα και το ιδιαίτερο design του.

Τέλος, πηγές από την Ιαπωνία κάνουν λόγο πως η Toyota θα προσπαθήσει να το βάλει αντιμέτωπο με μοντέλα όπως η Porsche Boxster & Cayman επενδύοντας περισσότερο στον τομέα της πολυτέλειας και αυξάνοντας παράλληλα την τιμή του….
 

peugeot
citroen