Ο Niki Lauda έπαιξε κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Mercedes.

Ο Niki Lauda έπαιξε κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Mercedes.

«Πολύ μπροστά η Ferrari»

6.554 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2017)

Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος των Ασημί βελών, Niki Lauda δήλωσε ότι πλέον η Ferrari βρίσκεται μπροστά από όλους και ότι αν θέλουν να τη φτάσουν θα πρέπει να βελτιωθούν πιο γρήγορα από τους «κόκκινους» ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Bottas.

Η Mercedes πρέπει να κάνει δύο βήματα προς τα εμπρός για να προλάβει τη Ferrari την επόμενη φορά στη Βαρκελώνη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτός είναι ο ισχυρισμός του μύθου της F1 Niki  Lauda, μη εκτελεστικού προέδρου της ομάδας της Mercedes.
 
Η Mercedes κυριάρχησε πλήρως μεταξύ 2014 και 2016, αλλά μέχρι στιγμής το 2017, ο Sebastian Vettel της Ferrari έχει το προβάδισμα στο πρωτάθλημα.
 
«Η Ferrari είναι σαφώς μπροστά», δήλωσε ο Lauda σε Αυστριακή εφημερίδα.
 
«Επειδή όλες οι ομάδες θα φέρουν ενημερώσεις, η Ferrari θα κάνει ένα βήμα μπροστά, εμείς πρέπει να κάνουμε δύο και η Red Bull θα πρέπει να κάνει τρία», πρόσθεσε.Λέγεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Mercedes έχει να κάνει με τα ελαστικά, αλλά ο Lauda λέει ότι αυτό δεν είναι το μόνο θέμα.
 
«Έχουμε πάρα πολύ βάρος στο αυτοκίνητο, πρέπει να βελτιώσουμε την αεροδυναμική και πάνω απ` όλα πρέπει να καταλάβουμε γιατί τα καινούργια ελαστικά της Pirelli δεν λειτουργούν όπως στη Ferrari», δήλωσε.
 
Τέλος, ο Lauda φαίνεται να συμφωνεί με τις φήμες που θέλουν τον Valtteri Bottas να βρίσκεται καθ` οδόν για ένα νέο συμβόλαιο για το 2018, μετά τη νίκη στη Ρωσία.
 
«Είχε μια τέλεια απόδοση που ποτέ δεν περίμενα», είπε. «Εγώ και ο Toto Wolff πήραμε τη σωστή απόφαση όταν πήραμε τον Bottas στην ομάδα».
 
«Ο Bottas είναι ο άνθρωπος μας», πρόσθεσε ο Lauda.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center