Porsche Taycan Cross Turismo: Φουλ πρακτική με εστίαση στην άσφαλτο
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Taycan Cross Turismo: Φουλ πρακτική με εστίαση στην άσφαλτο

2.427 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2022)

Η Porsche επεκτείνει την γκάμα της Taycan με Cross Turismo εκδόσεις που πλέον είναι διαθέσιμες σε συνδυασμό με κάθε κινητήριο σύνολο του σεντάν μοντέλου.

Ντεμπούτο για την Porsche Taycan Cross Turismo

H Porsche αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα επιλογών της Taycan, προσφέροντας πλέον την Sport Turismο με όλες τις εκδόσεις κινητήριων συνόλων του ηλεκτρικού μοντέλου. Mε την Taycan Sport Turismo, η φίρμα θέλει να συνδυάζει την πρακτικότητα και τους χώρους που προσφέρει η Cross Turismo με τον οδηγική συμπεριφορά του σεντάν. Η Taycan Sport Turismo δηλαδή δεν έχει τα crossover χαρακτηριστικά της Cross Τurismo έκδοσης και εστιάζει στην κίνηση πάνω στην άσφαλτο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο άνετοι οι πίσω επιβάτες, μεγαλύτερο και πρακτικότερο πορτ-μπαγκάζ

Σε σχέση τώρα με τη Taycan στην έκδοση σεντάν, η Sport Turismo προσφέρει 45 χιλιοστά περισσότερο «αέρα» πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών, η θέση οδήγησης έχει αυξηθεί σε ύψος κατά 9 χιλιοστά, ενώ ο χώρος αποσκευών, εκτός από το ότι έχει μεγαλώσει (ο αριθμός ποικίλει ανάλογα την έκδοση), είναι πλέον πιο εύκολα προσβάσιμος. Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα πάντως, το πορτ-μπαγκάζ μπορεί να εκτοξευτεί στα 1.212 λίτρα!

Δικίνητη ή τετρακίνητη από 326 ίππους

Η Taycan Sport Turismo μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα κινητήρια σύνολα τoυ ηλεκτρικού σεντάν. Στη βάση βρίσκεται η έκδοση με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 326 ίππων και πίσω κίνηση, ενώ στην κορυφή διατίθεται η Turbo S με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και σύστημα τετρακίνησης που πετυχαίνει το 0-100χλμ./ώρα μέσα σε 2,8 δευτερόλεπτα. Αν κάποιος θέλει περισσότερη αυτονομία, η Taycan 4S Sport Turismo είναι η έκδοση που θα επιλέξει καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί με 500 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά, σύμφωνα με τα τεστ του WLTP. Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green