Το σχέδιο του Kleber Silva.

Αυτούσια μεταφέρεται στο πίσω μέρος η LED φωτιζόμενη λωρίδα.

Porsche Taycan και 718 Cayman σε ένα

1.651 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Τα σχεδιαστικά στοιχεία της νέας Porsche Taycan εφάρμοσε πάνω στην 718 Cayman ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής προσφέροντας μία προεπισκόπηση του μελλοντικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου που ετοιμάζει η γερμανική εταιρεία.


Η Porsche Taycan έκανε την επίσημη εμφάνισή της και αμέσως μετά έγινε γνωστό πως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της Porsche θα ακολουθήσει και μία ηλεκτρική 718. Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αναμένεται να το δούμε πρόσφατα ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva έδωσε στη δημοσιότητα μία προεπισκόπηση αυτού.
 
Αυτό που έκανε ο καλλιτέχνης ήταν να ενώσει τα στοιχεία σχεδιαστικά στοιχεία των δύο αυτοκινήτων. Όπως βλέπουμε το εμπρόσθιο μέρος έχει εξοπλιστεί με φωτιστικά σώματα, αν όχι ίδια, παρόμοια με αυτά της Taycan, ενώ αυτούσια μεταφέρεται στο πίσω μέρος η LED φωτιζόμενη λωρίδα. Από κει και πέρα οι τροχοί είναι ίδιοι με αυτούς της Taycan όπως και οι δαγκάνες του ισχυρού συστήματος πέδησης.
 
Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Porsche ανέφερε ότι οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Boxster και Cayman είναι μια πολύ καλή ιδέα για το μέλλον. Μάλιστα έγινε λόγος πως αυτά τα μοντέλα πιθανότατα δε θα βασίζονταν στην ίδια πλατφόρμα που στηρίζει την Taycan και το επερχόμενο Audi e-tron GT, αλλά μια νέα αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει ότι το λανσάρισμά τους θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο τα 2022.

OPEL NEA MONTELA
test center