Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Macan T
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Macan T

4.754 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

Το πρώτο SUV, Touring της Porsche είναι πλέον εδώ, καθώς η γερμανική φίρμα αποκάλυψε τη νέα Porsche Macan T.

Πρώτο SUV σε Τ έκδοση

Μέχρι και σήμερα το γράμμα της «Τ» στην Porsche ήταν συνδυασμένο αποκλειστικά με εκδόσεις των 718 και 911. Πλέον η γερμανική μάρκα πήρε την απόφαση να προσφέρει την εν λόγω έκδοση και σε SUV, με τη Macan να είναι το πρώτο SUV Touring της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

265 ίππους και 400 Nm ροπής

Παραδοσιακά, τα μοντέλα Touring γεμίζουν το κενό μεταξύ των βασικών και των μεσαίων εκδόσεων στη γκάμα της Porsche, προσφέροντας κάποια χαρακτηριστικά παραπάνω χωρίς να φτάνουν στα άκρα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ, καθώς η Macan T βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στο στάνταρ μοντέλο και τη Macan S. Ως εκ τούτου, διατηρεί το αρχικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της Macan, δηλαδή ένα τούρμπο 4κύλιδνρο μοτέρ 2,0 λίτρων που προσφέρει 265 ίππους και 400 Nm ροπής και συνδυάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο PDK που μοιράζει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δτ.

Η Macan T λαμβάνει τόσο το πακέτο Sport Chrono, όσο και το σύστημα ανάρτησης Porsche Active Suspension Management ως στάνταρ εξοπλισμό. Προαιρετικά μπορεί κάποιος να επιλέξει την προσαρμοζόμενη αερανάρτηση. Η Porsche λέει ότι η Macan T μπορεί να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 232 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green